Kerum pred Josipovićem: Vlast prodaje muda za bubrege

Naslovnica Forum Komentari članaka Kerum pred Josipovićem: Vlast prodaje muda za bubrege

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Trebao je reci da on otpusta radnike i zatvara firme, dok drugi kompetentni poduzetnici ulazu u nove projekte. Recimo Agrokor ove godiene ulaze samo u Vukovar cca.300 mio. kuna, Atlantic pravi novu tvornicu vrijednosti cca. 10 mio. eura, Kandit isto tako i jos puno drugih poduzetnika, koji imaju vizije i osmisljene programe. Naravno da je njemu Porezna uprava trn u oku. Pa tko je jos vidio u ovoj zemlji da se porezi i doprinosi placaju? Pa misli si Kerum, ako to platim, sto onda ostaje meni, za moj luksuzni zivot!?
Sad su mu i banke trn u oku. A dok su mu pomagale da uspostavi svoj imperij, nisu mu smetale. S jedne strane gledano, hvala Bogu da ovakvi tipovi polako nestaju sa poduzetnice scene.

vlasnici tvrtki koje si nabrojao,poznati su po skromnosti,jedan živi u dvorcu i ima zeru otočića….

cazo22, mislim da su ovo poslovne novine a ne neko zutilo, gdje se sire parole: ubij kulaka majku mu…
Sve one, koji ne placaju poreze ili doprinose treba goniti, to je moj nacelni stav, neovisno o kome se radi. A ako cemo o postenju ili prvom milijunu poslovnih ljudi, trebao bi procitati, kako su recimo: Gates, Buffet, Trump, Soros … dosli do prvog milijuna. Nigdje novac ne pada kao “mana” s neba, osim u Bibliji.

New Report

Close