Kaos u Saboru: Zabranjen govor Bulju, Pupovcu… Selak vikala “iznesite me van!”

Naslovnica Forum Komentari članaka Kaos u Saboru: Zabranjen govor Bulju, Pupovcu… Selak vikala “iznesite me van!”

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Čudno jedini liječnik u Mostu dr. Petrov o svemu šuti, dok Grmoja, Bulj, ljubavnici Raspudići i teolog Miletić urlaju i bacaju kosti narodu ne bi li ubrali koju simpatiju na ime umrlih i teško bolesnih Hrvata.

Pa dobro dajte već jednom pitajte te “stručnjake” što zapravo oni žele. to da sabor odlučuje kad se moraju nositi maske kad ne? Pa koja je razlika? Većina u saboru imenuje vladu, vlada imenuje stožer, dakle sasvim je sve jedno.  Toliko su destruktivni, a ni jedan jedini prijedlog nisu dali kako bolesnim ljudima pomoć. Ti isti su najprije govorili da virus ne postoji, pa onda da je to kao gripa, pa su trekeljali o čipovima, sada ih muče prava. A ti isti su demonstrirali protiv prava npr. LGBT zajednice. hrpa iskompleksiranih narcisa. Ajde više, kad će koji novinar pitat te stručnjake što oni predlažu, kakve mjere što?

iako sam više desnih nego lijevih stajališta, ova nazovi desnica tipa miletić, bulj, grmoja, raspudić i hasanbegović je teško razočaranje…njihovi tobože desni stavovi su čista destrukcija i opstrukcija cijepljenja kao da to ima ikakve veze sa svjetonazorima?!? suludo 👎👎👎👎👎

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

MOST – nekulturni lažni katolibani , ništa više od toga

New Report

Close