Kakvi će to biti pregovori, s jedne strane ‘vječni’ Ribić, a s druge ‘neiskusni’ Petrov

Naslovnica Forum Komentari članaka Kakvi će to biti pregovori, s jedne strane ‘vječni’ Ribić, a s druge ‘neiskusni’ Petrov

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

„Neiskusni“ Božo Petrov, stručnjak je za „proučavanje psihičkih procesa i ponašanja, procjenjivanja sposobnosti i osobina pojedinaca i pružanja psihološke pomoći“. Preciznije: za psihičke procese koji se odvijaju „unutar“ čovjeka, kao što su učenje, pamćenje, mišljenje, emocije, osjeti, opažanje, motivacija i dr.“ Njegove stručne sposobnosti „omogućuju čovjeku razumijevanje sebe i svijeta oko sebe“!!!!!
Ostaje otvoreno pitanje: da li će Božo Petrov pristupiti pregovorima kao Klinički psiholog i/ili kao političar –poslodavac?
Iz dosada viđenog , Božo Petrov nosi u politici dominantnu notu kliničkog psihologa političara. Pod paradigmom kliničkog psihologa, vidljiv je i njegov politički diskurs i političke diskurzivne prakse. To je prepoznalo 85% birača na prošlim izborima. Kao što vidimo do sada, u to su se uvjerili i oni unutar tih 15% birača, koji su svoj glas dali MOST-u.!!!!
Bez obzira na „neiskustvo“ Bože Petrova, vjerujem da nasuprot sebe ima itekako respektabilne „iskusne“sugovornike koji su 1981 godine, imali priliku poslušati pjesmu Nece Falk“Klinička psihijatrija“!!!!!

… pregovori uopće nisu bitni niti itko normalan išta pametno očekuje, dapače, to je samo nastavak igrokaza … koliko god “neiskusan bio” B Petrov, dovoljno je inteligentan čovjek, da zna kako razgovara sa “čelnicima” sindikata, koji su desecima godina opstali na sindikalnom vrhu i dobroj plaći, uspješno pratili nestajanje poduzeća i radnih mjesta a mnogi od njih, sudjelovali u toj prljavoj raboti vrlo aktivno!
… problem je samo, kako taj mladi čovjek “(ne) vidi” (?)da je bačen u zmijsko gnijezdo, kako bi ga se politički eliminiralo, zajedno sa cijelim Mostobranom, dok Karamarko sa špijunskom mrežom i Kolindom, polako ali sigurno osvaja sve pore života od sudstva, policije, (anti)šijuna pa do državnih poduzeća, kako bi (krade)ze i sateliti, nastavio sa pljačkom, što je naravno moguće uz svesrdnu pomoć kriminalaca u SDP i njegovih satelita !?

@Tornos – genijalna observacija! Fishermen je intelektualno inferioran, ali ima utakmica u nogama! Vjerujem da Božo ima dijagnozu sugovornika i odgovarajuće rješenje!

Mnogi hrvatski ljevičari sve više podsjećaju na golubove. Ima ih puno, ne služe ničemu, a prije nego odu sve zaseru.

New Report

Close