Jurčić: HEP neće ići u privatizaciju, a Hrvatske šume ni pod koncesiju (objavljeno 20.11.2007.)

Naslovnica Forum Komentari članaka Jurčić: HEP neće ići u privatizaciju, a Hrvatske šume ni pod koncesiju (objavljeno 20.11.2007.)

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Ljubo odi spavat i nemoj se gurat tamo gdje ti nije mjesto![smiley1]

Pametan covjek zamjecuje sve. Glupi na sve ima neku zamjerku

Ne ostavlja mi dobar dojam ! Mislim na Ljubu Jurčića . Onaj koji je napisao da je bezličan potpuno je u pravu . Ekonomista ne treba da vodi vladu jer oni nemaju osjećaj za privredu . Najbolji premijeri su književnici i filozofi a može dobar biti i inžinjer jer je egzaktan i konkretan .Bez obzira tko će biti premijer u budućoj vladi treba oformiti najjače ministarstvo ,ministarstvo za poljoprivredu , vodoprivredu , šumarstvo , ribarstvo i turizam . Taj ministar treba da bude i potpredsjednik vlade . Sve ovo je vezano za prostor i turistu treba smjestiti , nahraniti pa mu staviti na raspolaganje i garažu i sve ostalo . Kroz poljoprivredu , vodoprivredu , šumarstvo , ribarstvo i turizam Hrvatska jača svoju pregovaračku poziciju u pregovorima sa EU . Sve se to može napraviti u ruralnim predjelima lijepe naše . Turisti koji nam dolaze žele mir , žele vodu , žele lijepu prirodu , ptice , leptirove , konje itd . Dosta im je prenapučenih gradova iz kojih dolaze . Otići će u obližnji grad i prošetati par sati i opet se vratiti u svoju oazu mira .

Ako smo imali povjesničara (doveo do ostvarenja povjesne želje ovoga naroda), političara (popravio imidž države u svijetu) i učitelja (naučio nas kako da se ponašamo u Europi, pa i da znamo jezike) za premijera odnosno predsjednika onda valjda ni ekonomist ne može napraviti više štete već po svom obrazovanju bi trebao biti najbolja osoba za gospodarski oporavak jedne zemlje.

“o tome nismo pricali u sdp-u, neznam sta da kazem pa blebecem floskule” Ljubo jurcic

preveo Vanja Vukicevic.

New Report

Close