Josipović: Škoro je za Kolindu televizor u boji

Naslovnica Forum Komentari članaka Josipović: Škoro je za Kolindu televizor u boji

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Josipoviću, kada ćeš na obavještajni razgovor na temu stotina tona oružja koje si teroristima posredstvom Jordana poslao preko aerodroma na Krku?

a zamisli koliko jadan i bezlican moras biti kad si izgubio od takve kandidatkinje! hahahahaha

na ignoriranju: ljudska bijeda "nabiduasku" (dno dna)

Kako ga pucaju kompleksi što je izgubio od Kolinde 😂

Ignore: KressoM, delux

Zašto uopće davati medijski prostor totalnom marginalcu Josipoviću?? To je kao da za mišljenje pitaju bilo koga iz lokalne birtije. A njegov kandidat Milanović bi trebao prije svega na sudu objasniti svoju ulogu u aferi Madison gdje ga je vlasnik optužio za izvlačenje novca fiktivnim poslovima!

Baš mi je “ža” pik zibnera,Iveka.Vjerovatno mu se nešto pomutilo u malom mozgu da neće glasati za Milanovića.Znači,Škoro je njegov as u rukavu.Ako glasaš za Škoru imaš pivo od mene!”Selo priča,Iveka,nebriga”!Možda računa na neko mjesto na Pantovčaku,ako Škoro pobijedi?Bitno je Ivek da si se ti na vrijeme opredijelo.Da se zna!

Lignja bi završio u zatvoru, ako ne i gore, zbog blaćenja i optuživanja vlastite zemlje svagdje na svijetu! Ovakvo gubitničko kmečanje posljedica je jala i zlobe!

Mnogi hrvatski ljevičari sve više podsjećaju na golubove. Ima ih puno, ne služe ničemu, a prije nego odu sve zaseru.

Bolje će proći nego – Vi g.Josipoviću……ugurati će se negdje na neko nebitno političko mjesto,glumiti Majku Terezu i u dresu hrvatske reprezentacije na miru piti omiljeno pivo…

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

New Report

Close