Josipović: Pobijedila je Hrvatska koja cijeni i poštuje Vukovar

Naslovnica Forum Komentari članaka Josipović: Pobijedila je Hrvatska koja cijeni i poštuje Vukovar

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Netočno.

Čitava Hrvatska danas u čast ubjenih branitelja i civila (brojnih žena i djece) koje su u Vukovaru, Škabrnji i u drugim područjima mučki ubili Srbi i ostali zločinci noseći zvijezdu petokraku i šajkaču danas pokazuje pjetet i duboko štovanje.

Josipović :
Ova Hrvatska koja cijeni i poštuje Vukovar je pobijedila.
Jel Josipovičeva Hrvatska ?
A koja je Hrvatska izgubila ?
Narodna Hrvatska ?
Braniteljska Hrvatska ?
Josipović opet djeli Hrvatsku.
iskupljenje-u-vukovaru

Političari su taj grad zaboravili. Sjete ga se jednom godišnje, i tada dođu u leteći posjet u koloni crnih Audija, i nagrnu laktareći se u kolonu sjećanja kao udbaši devedesete u crkvu. U prve redove, i to prvo oni koji su prokazivali tko ide u crkvu.

http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/137784-iskupljenje-u-vukovaru.html

josipovicev-najnoviji-pokusaj-brutalne-obmane-zakasnio-je-i-osuden-je-na-propast-hrvatski-ga-je-narod-prozreo

Josipović je ostao zatečen zbog neugodne situacije u kojoj se sada našao zbog svoje politike lažne pomirbe, a ne zbog zabrinutosti i razočaranja što je notorni ratni zločinac i krvnik hrvatskoga naroda pušten na slobodu.

http://www.dnevno.hr/vijesti/komentari/137803-josipovicev-najnoviji-pokusaj-brutalne-obmane-zakasnio-je-i-osuden-je-na-propast-hrvatski-ga-je-narod-prozreo.html

.

Znači Josipović je izgubio !

Ivo, narod te ne voli, ni tebe ni Zokija, pravi predsjednik svih građana mora biti u svakom kutku Hrvatske dočekan sa oduševljenjem, a vama se to ne događa, možda vaša sustavna regionalna politika do toga dovodi, sada imate na jednoj strani Šešelja i ne možete više izbjegavati pravo stanje stvari, vrijeme je da se konačno svrstate pod hrvatski stijeg ili ćete propasti, kao i mnogi prije vas, koji su zastupali avnojske tekovine, u stvari vi djelite Hrvatsku guranjem partizanskih zasluga iz drugog svjetskog rata u prvi plan, imate li prema nekome obvezu da to činite ili je to samo duh odrastanja i titovogardijskog sazrijevanja u Beogradu?

Šta su uopće radili u Vukovarskoj koloni Josipović , Milanović , ministri i ostali političari koji su najzaslužniji za to da nitko od zlotvora nije odgovarao za zločine učinjene 1991. građanima Vukovara ?

Došli su po dnevnice i naslikavati se .

Interesira me koliko nas uopće košta taj njihov boravak u Vukovaru , troškovi dolaska u Vukovar helikopteri i crne limuzine ,njihove dnevnice , mukte žderilo i osteli troškovi.

Dali je itko od njih svojom lovom platio dolazak u Vukovar i kupio svjeće i lampaše ?

U Vukovaru je trebala biti samo jedna kolona , branitelja iz 1991. i stanovnika Vukovara .

.

za Milanovića znam da je došao “odati počast” poginulim braniteljima, vidjelo se to po držanju ruku u džepovima kaputa, njemu je jadničku hladno u koloni sjećanja, kako bi se tek osjećao u pravoj, a tolika briga o zdravoj hrani, sport, tretmani nije pomogla, hladnoća vukovarskih branitelja oko njega u tolikom broju u kosti prodire

Josipovic-ce-zavrsiti-kao-janukovic

Najbolje što se Hrvatskoj moglo dogoditi jest puštanje Šešelja na slobodu.
Četnik Šešelj homogenizira hrvatski narod i otvara oči političkim sljepcima koje su više od desetljeća zatvarali upravo
Josipović, Milanović, Mesić, Pusići, Linić, Račan, Teršelićka,
… Šešelj u svega nekoliko dana urušava njihovu koncepciju uništenja hrvatske države brže negoli je to činila jalova i korumpirana hrvatska oporba cijelo jedno desetljeće

Referendumi Hrvatima otvorili oči, a vladajućim strukturama zadali strah od demokratizacije društva

Organizirani kaos kroz namjerno nesređene biračke popise

Josipović je hrvatski Janukovič – istina ili obmana?

http://www.dnevno.hr/vijesti/komentari/138478-josipovic-ce-zavrsiti-kao-janukovic.html

.

New Report

Close