Josipović nudi funkcionalno rješenje za kredite

Naslovnica Forum Komentari članaka Josipović nudi funkcionalno rješenje za kredite

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Ovome pravedniku odmah dodijelit odlikovanje “Pravednik medju narodima”. On je sa svojom novom pravdom ucinio vise za hrvatski narod nego Schlinder za Zidove.

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!

Dok je bio Predsjednik šutio je o toj temi.Sada nudi “funkcionalno rješenje” po kojem bi bankari i dalje mogli pljačkati ljude putem valutne klauzule.

U povijesti hrvatske politike nitko nikad nije tako brzo nestao sa scene nakon sto je bio najpopularniji političar lijeve opcije. Doslovno je postao marginalan…sto zbog Milanoviceve kontrole medija sto zbog politike bez stava

Ne znam zbog cega je ovaj nebitan clanak o nebitnoj osobi dospio na poslovni.hr. Kakve to veze ima s glavnom tematikom portala? Veliki minus.

YUsipović, Pusićka i Vrdoljak imaju zajedno podršku <0,7% birača a prostora u medijima više nego sve oporbene stranke zajedno x10.

Imunološki je trebao put Rijeke(JGL). Radi toga su ga i uništili. Zašto se ne iztraži kako je Davorin Gajnik(HNS) potrošio novce od kredita za obnovu imunološkog?! Treba pratiti trag novca i kadrova! HNS je gora pošast nego YUsipović.

Lignja je dobar u pisanju zakona i to ne bi trebali zanemariti kada se nudi u ovom slučaju! Pogledajte ZAMP – zakonski regulirana otimačina za korist pojedinaca dovedena do savršenstva, a kojoj je isti autor!

Mnogi hrvatski ljevičari sve više podsjećaju na golubove. Ima ih puno, ne služe ničemu, a prije nego odu sve zaseru.

New Report

Close