Jeftiniji rad u funkciji uvoza ili izvoza?

Naslovnica Forum Komentari članaka Jeftiniji rad u funkciji uvoza ili izvoza?

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Ne treba ministarstvo nikoga stimulirati, niti pooticati izvoz. Nek vlada smanji poreze na dohodak koji je sulud…….kao i svi ostali porezi koji opterećuju biznis. Nek opterete građevinarce koji su nas doveli do ove krize……….

Kak da optereti gradjevinarce kad su svi u stecaju ili predstecaju. U krizu su te doveli gradjani, suludom potrosnjom i pretvaranjem novca u cigle i beton, umjesto u produktivnu imovinu.

cijena rada nije kategorija o kojoj će odlučivati niti poslodavci niti ikakvi zakoni ili poticaji nego je cijena rada kategorija o kojoj će odlučivati isključivo djelatnici ili radnici na način da protuvrijednost u novcu za svoj uloženi rad zadovoljava njihove osobne potrebe!

također, kada se načela tema uzroka krize u hrvata, isklučivu odgovornost ima klijentelistički i nepotistički postavljen državni sustav ustanoviljen od političkih aristokracija radi vlastitih korumptivnih interesa i interesa isisavanja proračunskih sredstava u kojemu nije mogao egzistirati nitko tko nije bio član udružene organizacije, radi kojega su donošeni nebulozni i komplicirani zakoni, radi kojega se kupovao socijalni mir raznim socijalnim pravima, radi kojega su uvedeni mnogi nebulozni fiskalni i parafiskalni porezi, radi kojega su ćisto pokrića radi razni šerifi izmišljali svakojake “javne” projekte koji su se naplačivali po više puta i radi kojih su dignuti mnogi krediti…itd,itd…

uglavnom, uopće je bezpredmetno demagoški tražiti pojedinačne krivce dok državni sustav 3,8M građana RH košta 200 milijardi kn godišnje što fiskalnih što parafiskalnih nameta i sve dok se državna potrošnja ukupno ne svede 80 – 100 milijarsdi kn godišnje, do tada se u RH neće ništa bitno promijeniti, niti će radnici raditi niti poduzetnici ulagati!

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

New Report

Close