Jeftina cijena privukla bi građane u HAC

Naslovnica Forum Komentari članaka Jeftina cijena privukla bi građane u HAC

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Na kraju ce cijena pasti na pola cijene Ipo-a baš kao HT.

You've got to ask yourself one question: 'Do I feel lucky?' Well, do ya' punk?

bit će to bijedna dionica. hac je dužan 4 milijarde ojra i sad bi građani trebali uložiti svoje ušteđevine za pokriće tog razvrata.
tko kupi neće vidjeti dividende.

ako se prije ne provedi reforme unutar HAC-a, ne napravi se održiv model održavanja i funkcioniranja sustava nema nikoga normalna a da i kune uloži u ovo jer je s ovakvim modelom to neodrživo i rupa bez dna.
Prvo počistite uhljebe iz HAC-a i sestrinskih firmi, uvedxite vinjete ili nešto drugo (samo treba maknuti ljude na naplatnim kućicama jer je to nepotreban trošak), pa onda to ponudite građanima.
Ovako je to samo pljačka, još jedna u nizu.

jos hoce uvalit ovog gubitasa narodu ,,dno dna

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Onaj Pero7 će sigurno tu uložiti. Pogotovo ako mu to sugerira portal dnevno.rs

..stoga sam danas ponosan čovjek jer sve što sam izgradio danas sam svojim potpisom predao hrvatskoj državi...

Uprava HAC-a smijenila je čelne ljude Odjela za informatiku nakon što se ispostavilo da je ta tvrtka u proteklih šest godina potrošila čak 355 milijuna kuna na informatičku opremu i usluge, prenosi HRT .

Stalni sudski vještak za informatiku i telekomunikacije Saša Aksentijević je prije nekoliko mjeseci obavio analize natječajne dokumentacije ugovora za informatičke i telekomunikacijske usluge HAC-a. U njoj među ostalim stoji da je od 2005. do 2011. godine za instaliranje i održavanje informatičke opreme u Hrvatskim autocestama potrošeno nevjerojatnih 355 milijuna kuna, od čega se oko 60 posto odnosi na održavanje, a samo 40 posto na investicije, piše Novi list.

Tvrtke koje su odradile i naplatile velik dio spomenutih poslova su Storm Computers, Combis, Oracle, InfoSistem i TEB informatika, GEA/CSSI te dvije javnosti najpoznatije tvrtke – King ICT u vlasništvu umirovljenog generala Damira Krstičevića te tvrtka Soboli, koju je 2002. godine osnovao predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko.

Onaj Pero7 će sigurno tu uložiti. Pogotovo ako mu to sugerira portal dnevno.rs


@lanica
,

1.Ulagati u dionice ?
Nikako , radi se o financijskom inženjeringu u kojem se 90 % ulagača lažnim informacijama ošiša.

dokaz-da-je-burza-frizerski-salon-za-ovce

http://www.poslovni.hr/forum/tema/dokaz-da-je-burza-frizerski-salon-za-ovce-13347 [poslovni.hr]

2.Ulagati u vlastitu tvrtku ili obrt ?
To je za preporučiti , dok vam ne padne mrak na oči kada zbrojite sve poreze koje morate platiti Državi koja iz dana u dan uzima sve više sposobnima i hrani nesposobne političke uhljebe.

3.Nekretnine ?
To je bilo dobro dok nisu Kukuriku vladari počeli svakodnevno prijetiti uvođenjem poreza na nekretnine.A i nova vlada takođe prijeti.Protiv sam kupnje nekretnina jer mi je dosta plačanja tako velikih poreza , največih na svijetu.

4.Kupnja deviza ?
Ne.Radi se o šarenim papiričima koje tiskaju bez pokriča i pitanje je kada će taj balon puknuti i te devize će postati bezvrijedne.

5.Kupnja investicijskog zlata bezporezno , bezkamatno?

Po meni je to za preporučiti , jer zlato je zlato .

“…Cijena zlata na svjetskom tržištu nezaustavljivo raste.
… Dakle, u nešto manje od dva mjeseca, cijena zlata porasla je za čak 18 posto!…”

http://www.dnevno.hr/novac/cijena-zlata-probila-dvije-psiholoske-granice-sto-dalje [dnevno.hr]

.

ovima što su se izjasnili protiv privatizacije nametnuti prisilnu kupnju. zašto bi pristalice privatizacije plaćale njihove fiks ideje.

who dares, wins

Pa da nešto vrijedi u ovakvom stanju ne bi mirovinci ovdje ulazili. Da uđe stranac i ovo počisti kako treba, onda bi imalo smisla,samo nije stranac lud da ovdje isplaćuje sumanute otpremnine za ljude na izmišljenim radnim mjestima. Država to nikada neće učiniti i zato se nudi građanima, a u biti će se ovdje u ovakvom stanju utuči naše mirovine.

da, da ovo ću kupiti, pa da cijelo vrijeme plačem dok vozim, samo ako bih mogao dobiti mjesto uhljeba na kućici u Dugobabama, isključivo rad u noćnoj smjeni

ako ovo mirovinci uplate..znat cemo da ciljano pale lovu od nasih mirovina…

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

New Report

Close