Je li Koncern Agrokor preživio krizu?

Naslovnica Forum Komentari članaka Je li Koncern Agrokor preživio krizu?

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Zaboravila je dodati:

“ono što nam dodatno olakšava posao je činjenica da za nas ne vrijede nikakvi zakoni, a nije na odmet niti to što tekuća likvidnost nije opterećena vraćanjem kredita. Svim dioničarima “stare Grupe” želimo od srca Sretan Božić.”

"Sometimes people don't want to hear the truth because they don't want their illusions destroyed." Nietzsche

Zaboravila je pozdraviti borgovce koji se provode na toplim morima.

čestitke ireni i perušku što su odlično odradili ovo veliko restrukturiranje i vratili konzum i agrokor na stare puteve slave i uspjeha….njihova imena ostat će zapisana zlatnim slovima kao veličanstven uspjeh i hrvatsko gospodarsko čudo, dapače- ostvarenje hrvatskog sna! 👏👌

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

Zaboravila je spomenuti roll up kredit sa 10% kamatama koje se penju na 14% a koji uskoro dospijevaju na naplatu. Također 8000 radnih mjesta manje u Agrokoru i pad ukupnih prihoda Agrokora. Pa sretna vam Nova i da si ravnomjerno podijelite succes fee gospođo ili gospođice Weber sa ostatkom Borg grupe. Život je vama Borgovcima divan.

Ova prica o zaposljavanju je vrh!
Ljudi bjeze glavom bez obzira iz Konzuma, a ona o zaposljavanju 😂

Gospođo Irena Weber, s oštroumnim pogledom – gadite mi se.
Skupa sa ovim mucavcem pokraj vas.

La vita e bella!

“Nama je u fokusu do kraja godine postaviti u cijelosti plan implementacije. Dužni smo provesti ono što su naši kreditori dogovorili i potpisali. To znači da je potrebno cijelu imovinu iz društva iz stare grupe prebaciti na zrcalna društva, formirati novu grupu i osigurati da se svi operativni procesi uredno događaju, da zaživi nova grupa, sa novim financijskim izvješćima i novom vlasničkom strukturom. Plan je do kraj godine pripremiti proces koji je u punom zamahu i očekujemo da bi cijeli proces trebao biti gotov u ožujku 2019.”, rekla je zamjenica izvanrednog povjerenika.

Eto čime će se baviti u sljedećoj godini – implementacijom pljačke.

La vita e bella!

Spašavaj se tko može, kad ovo pukne Hirošima će biti ništa.
Oni su pokrili dugove nakon izvaredne uprave, i sad izvlače lovu van-svi oni kojima su od prije dužni mogu se pozdraviti sa svojom lovom jer prvo će se naplatiti Knighthead i savjetnici, a onda će svi zdimiti i ustanoviti će se da love nema.
Koji je to lopovluk-prestrašno.

VJERODOSTOJNO!

Samo ruska ćirilica jer je koruptivna i premijum - srpska je za sirotinju https://www.fortenovagrupa.com/new-page Lik je Car!

vjerodostojno kao što rekoh

https://www.telegram.hr/price/glavni-savjetnici-agrokora-u-litvi-su-spasavali-banku-zavrsila-je-u-likvidaciji-iz-portorika-su-ih-potjerali/

Samo ruska ćirilica jer je koruptivna i premijum - srpska je za sirotinju https://www.fortenovagrupa.com/new-page Lik je Car!

https://net.hr/danas/hrvatska/net-hr-otkriva-na-tajnom-sastanku-ljudi-iz-ministarstva-i-dorh-a-nagovarali-lokalne-celnike-da-agrokoru-prepuste-zemljiste/ [net.hr]

https://www.telegram.hr/price/zasto-su-najveci-roll-up-kreditori-agrokora-naprasno-poceli-bjezati/ [telegram.hr]

Samo ruska ćirilica jer je koruptivna i premijum - srpska je za sirotinju https://www.fortenovagrupa.com/new-page Lik je Car!

New Report

Close