2 LPG uz ove bulkere koji imaju odlicne vozarine ako usporedimo sa drugima, jdpl je sada na zdravim nogama. Nema potrebe za dokapom nego drzava proda svoj paket novom vlasniku pa onda neka radi sto hoce. Da su uspjeli kupiti i ona 2 tankera od Koncara to bi bio pogodak iz ove perspektive, mada ne znam u kakvom su stanju bili. Tankerska je glavni kupac🙃🤔
Ne znam jeli imas kakve insajderske informacije. Ali Mario Pavic je u zadnjih par mjeseci bio 2 puta kod Dede na razgovoru.
Dva put su pokušali, 240 000 000 kn, pa 140 000 000, pa su u dokapu pokušali, tako da želju imaju samo je pitanje hoće li dati novce. Naftaši zarađuju dobro tako da sad im je prilika investirati, pitanje je kako će to deda ispregovarati. Moglo bi to biti bomba.
Možda je i ovo neki mig. Pa cijena na burzi je ravna 0 s obzirom na zaradu. Tako da idealno je vrijeme za tankersku samo za nas male je ova cijena banana. Zelenilo na bdi i malo optimizma nas jedino možda otključa…
Ako se prodaje luka rijeka tako ja onda opet pitam zašto se ne bi prodao i jadroplov
Da JDPL otiđe van državnih šapa u privatne ruke… proda bih sve šta imam i ubacio u ovu dionicu. Ovako ne bih dao lipe. Od dokapitalizacije do dokapitalizacije i tako sve dok ne propadnu… milijun puta već viđeni scenarij.
A ako još kupe i ove tankeraše, onda bolje da država proda što hitnije jer će inače vrijednost dionice značajno skočiti, a znamo da država ne voli prodavati skupo :-).
Stvarno se događa čudo (pozitivno) s ovom tvrtkom u zadnje vrijeme, sve samo neke bolje i bolje novosti …
Tu će doći do značajnog porasta dobiti već sad u ovoj godini.
Mislim da gore od prošle uprave sigurno neće biti, 25 kn dokap.je bilo za zatvora. Pavlović je podigao i cijenu i kompaniju realno na 20 eura minimalno. Što se iza kulise kuha to ćemo vidjeti uskoro.
Ako se prodaje luka rijeka tako ja onda opet pitam zašto se ne bi prodao i jadroplov
Da JDPL otiđe van državnih šapa u privatne ruke… proda bih sve šta imam i ubacio u ovu dionicu. Ovako ne bih dao lipe. Od dokapitalizacije do dokapitalizacije i tako sve dok ne propadnu… milijun puta već viđeni scenarij.
Da Jdpl ode u druge ruke i ta mogućnost je trenutno realna.
Ne znam jeli imas kakve insajderske informacije. Ali Mario Pavic je u zadnjih par mjeseci bio 2 puta kod Dede na razgovoru.
Skoro pa bismo mogli skovati novu kletvu: Dabogda te preuzela Tankerska.
.
Gori od njih bi bio samo Vujnovac.
Osim upravne zgrade na Zapadnoj obali gdje Jadroplov ima 1800m2, jedna nekretnina nalazi se iza hotela Marjan na Dražancu, a jedna je smještena uz toranj Splitske banke na Komulovića putu.
7 000 000 eura je samo upravna zgrada u vlasnistvu Jdpl ostalo nemam podatke o kvadraturi. Bilo je nekad spomena o prodaji 2013.godine. Zgrada je preko 4000 m2 HZZO, HZMO, Jdpl. Za cijenu na toj lokaciji se ne pita. A mi na 11 eura 😀😀😀😀