Izjava Dragice Zgrebec

Naslovnica Forum Komentari članaka Izjava Dragice Zgrebec

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

A smijete li otići s kamerama HTV-a odnosno tročlanom ekipom ili koliko već treba tehničara da to odrade, pluc cijelo povjerenstvo pa da navratite u grad u kojem covjek sada zivi i priupitate ga kad ste vec potegli toliki put, da li bi za domovinu dao par izjava odnosno odgovorio na par pitanja. On bi to za domovinu sigurno napravio.

Čini se da mu domovina nikada nije bio i neki bitni faktor u životu. Čovjeka ovako minornih karakternih i čisto ljudskih vrijednosti zanima samo novac stečen na ovaj ili onaj način (nije mu to bitno, niti presudno). Zašto mu se uopće više poklanja toliko medijskog prostora? Kad bude sjedio u Remetincu, biti će opet zanimljivo i “in” čitati o njemu. Do tada …

The word God is for me nothing more than the expression and product of human naivete. The Bible is a collection of honorable, but still purely primitive legend which are nevertheless pretty childish.

pa i nije izgleda obzirom na studiranje u austriji i ostale domoljubne akcije…no, eto kao sto rekoh ovo su samo izgovori…lijepo se moze otici do njega u usa, a bas kako je volio prije pred kamerama biti, nek da pred javnoscu par izjava satelitskom vezom, branka slavica je ionako u usa pa nek se malo upregnu i naprave jedan razgovorcic. Prvo pitanje: Poštovani bivši premijeru, kako tumačite to da je za vrijeme vašeg mandata, kriminal i korupcija u drzavnim tvrtkama dosega po nekim procjenama par milijardi kuna?

New Report

Close