Izbora i igara, a kruha sve manje!

Naslovnica Forum Komentari članaka Izbora i igara, a kruha sve manje!

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Dobar članak Majetiću..

Svaka čast! [emo_palacg]

Mnogi hrvatski ljevičari sve više podsjećaju na golubove. Ima ih puno, ne služe ničemu, a prije nego odu sve zaseru.

protjerati domaće smeće i uvesti japance . ako ništa drugo jeftinije nam je nego plaćati ove mlatimude.

Tražim hitno posao sa radnim vremenom od 26 sekundi . Može i do sat vremena ali ne duže!!!Netreba plaća samo mirovinsko i socijalno.

Dobar tekst, pravo osvježenje u odnosu na izjave naših dubokoumnih političara

POŠTOVAN USRANA RE4DAKCIJOJ ZAŠTO STW SKLONILI MOJ DANAŠNJI KOMENTAR NA BALJEZGANJA DAVORA MAJETIĆ?????

POŠTOVANA RE4DAKCIJO ,HOĆETE MI OBJASNITI,ZAŠTO SKRIVATE MOJ KOMENTAR??EVO PONOVNOGA ŠALJEM :
MILOLAŽA ,MAJETIĆ ILI BILO TKO IZ TIH UPRAVLJAČKIH STRUKTURA NAŠIH ,DŽABALUKAŠA , TAKOZVANIH POSLOVNIH STRUKTURA KOJI NAS STALNO OPSJEDAJU SVOJIM PROBLEMIMA .

MA GOSPODO , OSTAVITE DRŽAVU NA MIRU . NJENE PROPISE I ZAKONE JE IZGLASAO SABOR U KOME I VI IMATE SVOJE PREDSTAVNIKE, PA PREMA TOME NEMATE VI ŠTA TRAŽITI OD DRŽAVE VEĆ DRŽAVA OD VAS.KADA ONA VAS OSTAVLJA DA RADITE SVOJ POSAO, OSTAVITE I VI NJU DA RADI SVOJ POSAO. STALNO TRTRAŽITE POMOĆ OD DRŽAVE, A DRŽAVA NIJE NA TRŽIŠTU ,DRŽAVA NE UPRAVLJA VAŠOM PROIZVODNJOJM ,DRŽAVA NE PRODAJE VAŠU ROBU NA RTRTŽIŠTU ,DRŽAVA NE VODI VAŠU POSLOVNU POLITIKU!!!!!
GOSPODO ,EVO VAM KAPITAKLIZAM ,EVO VAM SLOBODNO TRŽIŠTE ,EVO VAM PRIVATNO VLASNIŠTVO,PA ŠTA NAS ,GRAĐANE I DRŽAVU, STALNO ZAPITKUJETE , STALNO ZAPLJUSKUJETE SA VAŠIM PROBLEMIMA KOJE VI SAMI MORATE I IMATE PRAVO RIJEŠAVATI. SAMO- UPRAVLJANJA NEMA. PA U ČEMU JE SADA PROBLEM . DA SAM JA PREDSJEDNIK VALADE ,DA SAM JA IZABRAN NA JAVNIM IZBORIMA , ZABRANIO BI VAM KOMUNICIRANJE SA VLADOM OSIM KADA VAS JA POZOVEM I ZAPITAM:ZAŠTO STE OTPUSTILI TOLIKO I TOLIKO RADNIKA? ILI ZAŠTO NISTE POVEĆALI PRODUKTIVNOST I PROIZVODNOST U SVOM PODUZEĆU ??? I UPOZORIO BIH VAS DA ĆEMO ,U SLUČAJU STAGNACIJE VAŠE FIRME ,KOJA NE MOŽE IZVRŠAVATI SVOJE OBAVEZE PREMA RADNICIMA I PREMA DRŽAVI ,NACIONALIZIRATI I DATI NA UPRAVLJANJE ,ILI RADNICIMA ILI ONOM POSLOVNOM ČOVJEKU KOJI NAM PRUŽI ARGUMENTE DA ĆE SUTRA TA, NEKADA , VAŠA FIRMA BITI SPOSOBNA IZVRŠAVATI SVOJE OBAVEZE, PREMA DRUŠTVU I RADNICIMA. JEL’ JASNO? ,TAKOZVANI BAZNISMENI!!!
DRAŽAVU STE ,SVOJIM NESPOSOBNIM UPRAVLJANJEM I DŽABALUKA DOBIVENIM PODUZEĆIMA, TAKOREKUĆ OPLJAČKALI ,DOVELI JU NA PROSJAČKI ŠTAP ,JER UZDRŽAVA VAŠE OTPUŠTENE RADNIKE ,A VI SE RAZBACUJETE KOJEKAVIM ŠPEKULATIVNIM POSLOVIMA LIČNE KORISTI: KUPUJETE SKUPE AUTOMOBILE ZA LIČNU UPOTREBU ,KUPUJETE STANOVE I VIKENDICE RADI KOMOCIJE I LUKSUZA ŽIVLJENJA, KUPUJETE OBVEZNICE DRUGIH PROSPERITETNIJIH FIRMI A VAŠA PROPADA .

SVE SU TO ZAPAZILI I REGISTRIRALI GRAĐANI ,KOJI SU IZ SAMOUPRAVLJANJA PONIJELI ISKUSTVO DRUŠTVENE SVIJESTI NA VIŠEM STUPNJU NEGO ONI TAMO IZ ZAPADNOG KAPITALISTIČKOG AMBIJENTA. JER RADNICI NA ZAPADU NEMAJU ,ŠTO BI NO REKAO MARX, RAZVIJENU DRUŠTVENU SVIJEST KAO RADNICI KOD NAS KOJI SU ŽIVJELI U SAMOUPRAVNOM SUSTAVU A KOJU SVIJEST SU NASLIJEDILI I NJIHOVI POTOMCI, VAŠI RADNICI.
NAŠI HRVATSKI RADNICI SU SVIJESNI SVOJIH SPOSOBNOSTI I MOGUĆNOSTI DA STAVARJU ,ALI IM MANJKA INVENCIOZNOST TAKOZVANIH ,GAZDA –DŽABALUKAŠA KOJI UPRAVLJAJU PROIZVODNIM SREDSTVIMA.
ZATO PORUČUJEM VAMA ,POŠTOVANA GOSDPODO ,BAZNISMENI,PAMET U GOLAVU I PRIHVATITE SE POSLA DOK JOŠ IMATE TU ŠANSU ,JER JE PRI KRAJU VRIJEME I STRPLJENJE RADNIČKE KALSE DA TOLERIRA PRIVATNO ,UŠTOGLJENO,NEINVENCIOZNO I NEODGOVORNO VLASNIŠTVO PREMA RADNIČKOJ KLASI I DRŽAVI KAO UKUPNOJ ZAJEDNICI.

NE MO0GU ODRTPITI DA ME OVAKVI GLUPANI NESTRUČNO ZABAVLJAJU IZNOSEĆI KOJEKAKVE GLUPOSTI.
I ŠTO JE NAJJADNIJE ONI SE KLATE PO RUKOVODEĆIM FUNKCIJAMA TOG TAKOZVANOPG UDRUŽENJA ODUZETNIKA.

Sladolaža i MiloLAŽA [emo_smijeh]

New Report

Close