Vlast je mast,a možda i slast…bit će možda manja šteta ako izaberemo one koji su se već nasitili…[smiley6]
Vlast je mast,a možda i slast…bit će možda manja šteta ako izaberemo one koji su se već nasitili…[smiley6]
ne znam na koga tu mislis, al meni se cini da su ovi sadasnji uvik gladni i uvik zedni…
Potpuno mi je nejasno da se na ovakvoj razini politika komentira u ozbiljnim i to poslovnim novinama. Pa kakve veze za to koga ćemo izabrati ima to tko je od njih osobno bahatiji? Na kraju krajeva, i to koji je je političar kod HDZ-a i SDP-a korumpiran a koji nije – to se rješava na sudovima, a ne izborima. Na izborima se bIra između razvojnih modela koje jedni i drugi imaju za Hrvatsku. I tu su razlike ogromne. I istina je da među njima nema drugih razlika, ali zašto bi ih i bilo. Druge teme za izlazak na izbore ne bi ni smjele biti bitne, a tekstovi koji se fokusiraju na njih nisu ništa drugo nego zaglupljivanje birača.
Jedino što mene dijeli od odabira jednih ispred drugih, je imati-neimati porez na dobit na dionicama i fondovima. Lažu i mažu svi, neki samo ljepše upakiraju…
Moja podrška temi
Jedino što mene dijeli od odabira jednih ispred drugih, je imati-neimati porez na dobit na dionicama i fondovima. Lažu i mažu svi, neki samo ljepše upakiraju… Moja podrška temi
Kako je ovo elegantno rečeno!
Moja podrška vama, kolegice! [smiley11]