EN DE

‘Ivan Čehok je samo dio varaždinske hobotnice koju čini 20-ak obitelji’

Naslovnica Forum Komentari članaka ‘Ivan Čehok je samo dio varaždinske hobotnice koju čini 20-ak obitelji’

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Neznam kad će i dali će uskok uskočiti i u Čakovećku gradsku upravu ali siguran sam da ih čeka isto tako zanimljiva situacija kao u Varaždinu. U Čakovcu u gradskoj upravi kad tražite nekoga pitaju vas “jel starijeg il mlađeg”,nagomilalo se 80 zaposlenih (prije 29),košnja trave plačala se 2.000.000kn a danas se ista kvadratura plaća 6.000.000kn!!!! normalno ,kome drugome nego gradskom poduzeću Čakom. Gradolnačelnikov komentar na upit zašto je tome tako “što fali Čakomu,to je dobra firma”.
Na starom sajmištu sudski vještak je procijenio 5.000m2 na 80€ za 1m2. Grad je to prodao lokalnom tajkunu za 23€ na namještenom natječaju gdje je i početna bila 23€. Zar nije trebao probati nači kupca za procjenjenu vrijednost pa onda postepeno spuštati dok ne nađe kupca. Komentar gradonačelnika Šalamuna “pa to nikog drugog ni ne interesira nego samo tog jednog”!!! Moj komentar “ok…ali neka plati realnu vrijednost”. Razlika od 23 do 80 je cca.300.000€. Kome je otišlo???….ili barem dio.
Na postavljeno pitanje za druge vrijedne parcele koje je grad prodao u bescijenje a na kraju je kupio trgovački centar Lidl ali za trostruku cijenu,glasio je doslovno “ako ima mahera koji su sposobni zaraditi neka zarade. Moj komentar “Gradonačelnik treba biti maher i zaraditi novce gradu”.
Gradski ured prostorno planiranje ili kako se točno zovu ( Lela Sarap) izdao je uporabnu dozvolu za višestambenu zgradu koja ni šest mjeseci NAKON tehničkog nema uređen pristupni put,nema signalizaciju za uključivanje u promet stanara…investitor Intermegrad Čakovec.
Imovinsko stanje gradonačelnika Šalamuna ,po pričanju nekih vječnika drastično se popravilo od kad je na funkciji.
Također umreženo desetak familija…..ali uskok čeka,prijave se zbog preopterečenosti uskoka proslijeđuju lokalnoj krim služi,čemu onda uskok??

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

Uvjeravam te, da Grad radi pošteno. Između navedenih postoje međusobna dugovanja i potraživanja- koja su riješena na egzibicionistički način- Made in Croatia- ali, sve je u redu.

Ja im zamjeram neopisivu zapuštenost centra Grada Čakovca.Nema novaca niti za crijep, na
Centru za kulturu, niti za najobičnije kozmetičke popravke Centra Grada, koji bi popravili cijelu
sliku i dojam.Opločenje po kojem se godinama popikavamo- niti ne spominjem.
Ti dobro znaš- da je sadašnji sistem vladavine Gradova i Općina – udomaćen- da na svakom teritoriju
vladaju HOBOTNICE i da je teško suzbiti birokraciju u kojoj netko uvijek radi , a netko nikad ne radi- a
svi dobivaju plaću…
To se sve može riješiti zatvaranjem pipe oko raspolaganja sredstvima Proračuna i izmjenama
Zakona o raspodjeli poreza i financiranja lokalne uprave , znamo da ova vlast- neće
rezati granu na kojoj sjede.

U Gradu Čakovcu nedostaje vladavina – ŽENA. Žene su uvijek bile pedantne, sposobne i energične
u gospodarenju , manje su se bavile špekulacijama ..a više osnovnim komunalnim poslovima,
potrebnim zajednicama .

Poslovi Gradova moraju se ponovno povjeriti ovlaštenim Uredima, i tvrtkama koje ekonomskim cijenama
transparetno i jeftino održavaju sve poslove oko funkcioniranja Gradova- tj. zabraniti osnivanje i
rad poduzeća kroz koja se pere novac i razni poslovni i nepotrebna zapošljavanja. Primjer: ZG -Holding.

Dakle, na redu je GRADONAČELNICA ČAKOVCA…a budući da tamo nemam adresu…moju malenkost
isključuje propis.

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

New Report

Close