Imidž banaka nije dobar, moramo ga mijenjati

Naslovnica Forum Komentari članaka Imidž banaka nije dobar, moramo ga mijenjati

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Lipi moj!
Imidž bankara je još i dobar, obzirom kakvi ste postali!
Dok možete utjecati na medije i plaćati “Screensavere” javnosti ublažavate sliku o sebi, a priznati istinu i pogledati joj u oči je prvi i najteži korak u promjenama!!!!!!
Smrt fašizmu bako! …. I tebi sinko!!!!

If there is not justice for the people, let there be no peace for the government

LOL, tek sad ste to shvatili? Pa suštinski promijenite način na koji se odnosite prema klijentima i imidž će se polako popravljati. Mada, toliko ste ga upropastili da možda ni to ne bi pomoglo. U reklamama koje se vrte na TV-u i medijima prodajete “partnerski” odnos s klijentom , a kad vam netko dođe u poslovnicu gulite kožu s leđa. Čudi me da još niste uveli naknadu od 5 kn za onaj listi ć s brojem iz redomata.

Banka i reketarska HGK su sigurno dobitna kombinacija! Jedni i drugi žive fantastično za razliku od gospodarstva!

Mnogi hrvatski ljevičari sve više podsjećaju na golubove. Ima ih puno, ne služe ničemu, a prije nego odu sve zaseru.

strane bankare baš boli za imidž u ovoj državici od nekoliko milijuna stanovnika, bitno im je očerupati kokoške što prije i više, još im preko političara i nekakve HUB poručiti, kako je to za njih dobro, jer im neće biti vruće, te se time smanjuje i mogućnost naseljavanja nametnika na njihovoj koži, iako su im glavni nametnici već isisali pola krvi, tako da već godinama bezglavo tumaraju ovim prostorima, tražeći izlaz prema vani, iz ovoga zaraženog kokošinjca

“Gospodine, te je kredite banka namijenila za klijente koji nisu kreditno sposobni.” – ovako mi je gospođa iz RBA banke objasnila postojanje kredita sa ostatkom vrijednosti. (standardna rata kredita je manja, ali posljednja rata je mnogo veca od standarnih mjesecnih rata).

Sto manje posla s bankama, pogotovo sa navedenom bankom.

New Report

Close