Idući na ruku bankama država bi oštetila cijeli nekretninski sektor

Naslovnica Forum Komentari članaka Idući na ruku bankama država bi oštetila cijeli nekretninski sektor

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

ponekad se čini da je ova država brod luđaka, na kojem jedino Linić ima zrno zdravog razuma.

nema ni Linić.

Tražim hitno posao sa radnim vremenom od 26 sekundi . Može i do sat vremena ali ne duže!!!Netreba plaća samo mirovinsko i socijalno.

Cijeli nekretninski sektor vec desetljecima zahvaljujuci sustavnim manipulacijama i kondicioniranjem ljudi od malih nogu kako je nuzno posjedovati svoju nekretninu, zivi od ekstraprofita i tako sudjeluje u unistavanju svih ostalih sektora. Red je da se stvari jednom postave na svoje mjesto a svi oni koji su bili naivni pa preplatili svoje nekretnine, nek se zale upravi vodovoda ili nek tuze one od kojih su kupili precjenjene nekretnine.

Chita nije jasno što je tvoj stav…

Slažem se da je prenapuhana cijena nekretnina glavni uzrok napih prevelikih dugova ali ne kužim što hoćeš reći u svezi Linićeva intervencionizma
Kao, neka pomogne sa jeftinim najmom a one koji su već preplatili nekretnine tko šiša…e pa u tom smislu Vujović je u pravu, to je nelojalna konkurencija a to je drugi najveći problem u Hrvata…i stvarno, zašto ne bi pomogli i drugima da iznajme stan…
I onda opet, oni koji su kupili nekretnine prije imaju se zbog čega žaliti…a to je da im uvjeti nisu bili isti…

A meni nije jasno kako ti moj stav moze biti nejasan?

Tebi su tvoji stavovi nejasni. Ti si zapravo za to da se nastavi sa dosadasnjim intervencionizmom prema kojemu se stiti one koji su zbog poplave jeftinog i lako dostupnog novca, kupovali preskupe i prevelike nekretnine.

m2 stana u izgradnji kosta max 600€ i to za stanove srednje kvalitete, sve iznad toga je extraprofit. Zasto bi nekolicina pametnih i racionalnih u baratanju svojim novcem, ispastalo zbog vecine koja nema zdrav odnos samom sebi i svom novcu?

Znaci po tebi bi trebalo zabraniti i trgovcima da nude jefinitije proizvode jer treba stititi one koji su do sada te iste proizvode kupovali po znatno visim i umjetno napumpanim cijenama?

Linić … samo unaprijed!!!! Tržišta Nekretnina treba rušiti …

Većina nas je indoktrinirana godinama, da je čovjek bez bilo kakve nekretnine goljo, bez obzira na ostala materijalna dobra. I danas javno pred tv kamerom izjavljuju da bi rado kupili stan na kredit, da budu “u svom”, jer nemaju povjerenja u dugoročnost jeftinijeg najma stana. Naravno i država snosi veći
dio krivice za ovakva razmišljanja.

New Report

Close