Iako zove strateške ulagače u turizam, država im ispred nosa uzela tvrtku!

Naslovnica Forum Komentari članaka Iako zove strateške ulagače u turizam, država im ispred nosa uzela tvrtku!

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Pa logično bi bilo zapitati se zašto.bi ova brko pored vlastitog hotela,pozzerie i tko zna čega još radio kao pomoćnik ministra za nekih 14.000 kuna…očito je da su mu druge koristi na pameti

nemojte zaboraviti da je brko milicajac i to zadužen za “privredni “kriminal 80 u sup-u splitu. to je perkovićeva škola i očigledno je sa svima povezan.

cijela ova priča oko njega je rat struja za turistički portfelj fonda.
već je jedan ministar otišao, ostojić iz turizma pa bi moglo biti još potresa.a navodno je i linić po lupom.sprema mu ga mili-vanili.

Some people get rich studying artificial intelligence. Me, I make money studying natural stupidity

Ovo je puno bolje rješenje nego da su izvršili netransparentnu privatizaciju kroz predstečajnu nagodbu kao u slučajevima Htp Korčula, Hoteli Živogošće i Hoteli Podgora.
Ovo je pravi put, sanirati i onda privatizacija po tržišnim uvjetima.

Pretpostavljam da je ovo naručeni članak od potencijalnog investitora koji bi ovoj cijeni države za 25% vlasništva uspio po do sada sprovedenim privatizacijama kroz predstečajne dobiti preko 50% vlasništva.
Sada kad će morati ići transparentna privatizacija po tržišnim uvjetima nekim strukturama to ne odgovara pa se naručuju ovakvi članci.

Malo sam ovo analiziraio i usporedio sa privatizacijom kroz predstečajnu nagodbu Hotela Živogošće.

Država ovdje sa 7,2 milijuna kuna ulazi u vlasništvo hotela sa 88 soba i dobiva 25% dionica. Svedeno na 100% vlasništva to bi bilo 28,8 milijuna kuna, što daje da vrednuje 43.600 Eura po sobi.

Kod Hotela Živogošće Todorićev KHA ulazi sa 21,7 milijuna kuna u vlasništvo hotela sa 462 sobe i autokamp veličine 10 hektara i dobiva 88% dionica. Svedeno na 100% vlasništva to bi bilo 25 milijuna kuna, što daje ovdje država vrednuje svega 7.200 Eura po sobi + dobiju autokamp veličine 100.000 m2 gratis.

Interesantno da onda imamo članak koji govori da je predstečajna Dalme loša, a šuti se kod ovakvih pljačkaških privatizacija umotanih kroz predstečajne nagodbe.

Ma hajte, molim Vas! Rekla bi jedna.

dobar članak, kroz detalje se može vidjeti zašto marksisti sprječavaju svaku privatizaciju čistim novcem privatnika koji nemaju veze s politikom, tj. pravih privatnika.

pravi privatnici ne mogu privatizirati ništa, sve se čuva za političke jatake, bio to šegon, todorić ili tko drugi. doista je perverzno todorića ili šegona nazivati privatnicima ili poduzetnicima; bez stalnog državnog protežiranja oni bi bilo nitko i ništa, ovako cijeli je državni aparat podređen osobnim interesima njih i partijskih skupina koje ih podupiru.

New Report

Close