HZZO pokrenuo kontrolu bolovanja Jasmine Jovev

Naslovnica Forum Komentari članaka HZZO pokrenuo kontrolu bolovanja Jasmine Jovev

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Krenula je komunistička hajka na obične ljude. Tipičan način na koji se komunisti obračunavaju sa svojim kritičarima, protivnicima i svim ostalim neistomišljenicima.

Koja je ovo guba od Vlade.
Zbog Šegona, pošalju Indexu inspektore i žele ga poslati u stečaj.
Sada ovu zviždačicu hoće diskreditirati i potjerati sa posla.

U Hrvatskoj je na djelu puzajuća diktatura.

Zviždašica hitno pozvana s djetetom u HZZO radi kontrole :

Bivša predstojnica kabineta Sisačko-moslavačke županice Jasmina Jovev u nedjelju je u HTV-ovoj emisiji “Nedjeljom u 2” govorila kako je na toj dužnosti morala pravdati račune za događaje koji nisu imali veze sa županijom, isplaćivati novac za nepostojeće domjenke, lažirati izvještaje o radu dva savjeta i slično, na što je bila prisiljena od strane nekih zaposlenika u županiji pa i same županice.

Jovev je napomenula kako je inkriminirajuće dokumente predala DORH-u i USKOK-u prije godinu dana, međutim, nije imala objašnjenje zašto je izostala rekacija ovih organa vlasti pri podnošenju konkretnih koraka.

Sada se doznaje da je sisački HZZO pozvao Jovev zajedno s njenim djetetom zbog kontrole bolovanja koje trenutno koristi, prenosi Večernji list. Štoviše, HZZO kontrolira i obiteljsku liječnicu ove ‘zviždačice’.

http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/113921-kontrola-hzzo-a-utvrdila-je-da-bolovanje-jasmine-jovev-nije-sporno-molim-ih-da-cim-prije-objave-rezultate-nadzora-koji-su-obavili.html

A županicu DORH ne zove ni nakon godine dana od prijave ?

.

iz HZZO pozvali su i dijete, da provjere zna li zviždati, jer je potencijelno opasan za hrvatsko društvo, jer što ima on zviždati dok netko tamo krade, ima da šuti i zažmiri, a pred izbore da i zaplješće lopovima

New Report

Close