HUP priprema ustavnu tužbu protiv Ministarstva financija

Naslovnica Forum Komentari članaka HUP priprema ustavnu tužbu protiv Ministarstva financija

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Hahahaha, tu je sad važan dan odluke o isplati dividende a kod retroaktivnog oporezivanja dobiti nije važan dan odluke nego dan isplate. Hebe lud Linića i Linić njega.

U novijoj hrvatskoj povijesti nema većeg štetočinje od Slavka Linića. To je činjenica.

SERO VENIENTIBUS OSSA[color=black][/color]

na iznimno primitivan način se pokušava izrugivati ustavnom sudu.

doista bi bilo glupo od poslodavaca da uopće pokreću postupak oko ovoga, dobit je se odnosi na razdoblje u kojemu je obračunana i prikazana u zvaničnim financijskim izvješćima, tu kategoriju dana isplate može linić staviti mačku o rep.

on pretvara poreznu službu u kriminalnu organizaciju. hup se treba organizirati, dobit svi da isplate, a ako je pokušaju otvoreno protuzakonito oporezovati, kazneno ih prijaviti, a ne tratiti vrijeme na dopisivanje s ustavnim sudom, koji je odluku već donio.

ako se dopusti da na ovakav način izravno ignoriraju sud – a slična situacija je i s onim referendumom o brakovima – onda doista uvode u državu ukinuće pravnog poretka.

Zašto HUP ne iznese u javnost način izdavanja faktura u Građevinarstvu.
Naime sada se fakture izdaju bez PDV-a za naznakom prijenosa porezne obveze.
Sada poslodavac više ne može sam vršiti odbitak PDV-a nego mora tražiti povrat, a koji u pravilu dobije za cca 4-6 mjeseci.
Istodobno država naplati PDV na utrošeni materijal dvostruko tj. i od dobavljača i od krajnjeg korisnika i do povrata taj naš novac koristi.
Bravo Liniću !!!!!!!!!

HRVATSKA PRED BANKROTOM A TROŠE KAO PIJANI MILIARDERI :

http://www.index.hr/vijesti/clanak/hrvatska-pred-bankrotom-a-zupani-i-gradonacelnici-trose-kao-pijani-milijarderi-skupi-automobili-samo-su-balkanski-primitivni-ukras/708725.aspx

Da bi namakli dovoljno love za cjelu vladajuću kliku Kukuriku Vlada izmišljaju razne prevare.

.

Ministar Linić pokušava napuniti rupu bez dna. Sizifov posao… Umjesto da rastereti gospodarstvo, kako bi spasio još ovo malo što je pozitivno, on se silno trudi rasteretiti Vladu od racionalizacija i ušteda, čime otvara put MMF-u

New Report

Close