Hrvatskoj prijeti embargo na kohezijske fondove EU

Naslovnica Forum Komentari članaka Hrvatskoj prijeti embargo na kohezijske fondove EU

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Gospodin Zoran Milanović je malo živnuo zadnjih dana . Hoće da dobije izbore a pokušava predstaviti sebe kao duhovitu i socijalno osjetljivu osobu . Glumi da je “žovijalan” kako je pisao Krleža . Netko ga očito savjetuje tako ali Milanović ne vidi jednu jednostavnu stvar a to je da mora doći do reformi i pozitivnih pomaka u privredi . On je čovjek koji neće ništa da mijenja . Bio je “kamen o vratu” Ive Josipovića a sada postaje to za cijelu Hrvatsku . Njegovo ponašanje prema gospođi Kolindi je infantilno . On izgleda kao dečko od 8 godina koji nije dobio čokoladu .

Ne prijeti Hrvatskoj embargo na fondove.

Prijeti Milanovićevoj SDP+HNS Kukuriku vladi koja “uspješno” već četvrtu godinu Hrvarsku vodi u propast.

Čak 9 ministara je izašlo iz te nesposobne vlade.

.

@Pero7-nije 9 ministara izašlo iz vlade, nego su izbačeni, a to je “opasno dobra” referenca kada iz takvog skupa nesposobnjakovića i neradnika budeš izbačen (jer ne zadovoljavaš kriterije)! Ili možda nisu dovoljno štete činili?

Mnogi hrvatski ljevičari sve više podsjećaju na golubove. Ima ih puno, ne služe ničemu, a prije nego odu sve zaseru.

Na slici su dvojica odgovornih koji bi trebalo odgovarati za kazneno djelo veleizdaje!

Mnogi hrvatski ljevičari sve više podsjećaju na golubove. Ima ih puno, ne služe ničemu, a prije nego odu sve zaseru.

ipak su Milanović i njegovi ostaci ostataka Maras, Vrdoljak,Bauk, Dončić, Opačić, Zmajlović,Grčić najveća prijetnja Hrvatskoj i moralo bi ih se što prije rastjerati

bilo bi dobro da se to dogodi barem u smislu toga što bi stvorilo dobru podlogu za gašenje i nestanak sdp-a kao kvazipolitičke opcije.

no bojim se da eu komisije još uvijek nisu dovoljno prokljuvile najprimitivnije balkanske fore: oni će proforma isfabricirati kakve bilo dokumente, samo da ima neku masu papira, a na kraju će nataknuti baš one zaključke koje eu komisije traže. onda ide novi rok u kojem komisije prate izvršenje, pa dok se čvrsto zaključi da se ništa obećano ne provodi još će mnoge nezarađene plaće biti natrpane u džepove partijaško-činovničkog korova.

da su ih htjeli nagaziti, već su mogli pokrenuti postopak na osnovi dosadašnjeg katastrofalnog izvršenja obećanja tj. laganja. čim traže od njih nove mjere, znači da im daju još vremena. vjerojatno sve zato što im je neugodno pokrenuti postupak kojim se i formalno jedna zemlja označava najgorom u eu.

to je europska uljudba koja se nama obija o leđa, jer su mogli nagaziti besposličare još prije godinu dana, i sad bi se vjerojatno već karamarko preznojavao i čekao svoj red za nogu u zadnjicu. ovako, sve se odugovlači u nedogled, svaka europska uljudnost za nas znači izgubljene 2-3 godine.

New Report

Close