Hrvatski građevinari zabrinuti su za strateške interese Hrvatske

Naslovnica Forum Komentari članaka Hrvatski građevinari zabrinuti su za strateške interese Hrvatske

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

SPRJEČITE OTIMANJE BUDUČNOSTI HRVATSKOJ

U NOVOM broju Glasa Koncila Ivan Miklenić pozvao je građane, a “prije svega vjernike”, da prepoznaju razmjere otimanja budućnosti naše zemlje te da svim demokratskim sredstvima zaustave i spriječe “znane” i “neznane” otimatelje.

Miklenić piše kako je
“Hrvatska već sada učinjena invalidom koji se nikada neće moći oporaviti”:
“Bit će vječni dužnik, da bi otplaćivala stare dugove morat će ulaziti u nove i tako zaduživanju i dugovanju neće biti kraja”.

Prozvao je i medije napisavši kako se bave “kojekakvim balonima, nepriličnim istupima arogantnih i nedoraslih političara, sudskim ”sapunicama“ i novim aferama”.

“Pokoreni ili ucijenjeni mediji ne razotkrivaju ni približno razmjere toga ideološkog, političkog i interesnog kadroviranja, te nije iznenađenje što na visoke državne položaje ili na važna upravna mjesta javnih poduzeća dolaze provjereni partijski kadrovi ili njihovi nasljednici u prvome koljenu”,
piše Miklenić objašnjavajući kako je u
“vodstvima političkih stranka korijen gotovo svih aktualnih zala u političkom i gospodarskom životu u Hrvatskoj”, upravo zbog kadroviranja.

“Činjenica što u Hrvatskoj porezi nikada nisu bili veći, što energenti i drugi proizvodi u kojima ‘masno’ participira državni proračun nikada nisu bili skuplji (a još se najavljuje novi namet na nekretnine), stvara dojam da je ekipi na vlasti najvažniji cilj osiromašiti hrvatske građane i da je, jedino u tome, vladajuća garnitura uspješna”,
napisao je Miklenić.

.

New Report

Close