Hrvatska tvrtka razvila softver koji je 20 puta brži od NASA-inog

Naslovnica Forum Komentari članaka Hrvatska tvrtka razvila softver koji je 20 puta brži od NASA-inog

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

E to je vec ozbiljan pristup i plan za rast i razvoj. Kapa dolje.

Dobro, bravo.

Izvadak iz oglasa velike svjetske tvrtke koja zapošljava programere i IT strucnjake:
“Neiskustvo mladih ljudi, koje zadnjih godina kontinuirano zapošljava, kompaniji nije problem jer ima dobro razvijen i uigran proces uvođenja mladih u posao. Tijekom pripravničkog staža svaki mladi zaposlenik ima mentora koji je zadužen za njegovo sistematično i efikasno uključivanje u posao. U kompaniji zajedno rade četiri generacije i njihovo iskustvo, znanje, energija, ambicije i entuzijazam stvaraju sjajnu sinergiju visokog učinka.”

Dok naše tvrtke za koje se nije ni culo drze oglase u kojima traze mladu osobu od 20-22 godine sa 10 godina iskustva u poslovnom okruzenju, znanje programiranja u bar 5-6 jezika i na 4 platforme.
Nije stvar u udobnim foteljama, osobnim kuharima ni stolnom tenisu, vec u tomu sto strane firme od samog pocetka rada za njih krecu ulagati u zaposlenikovo daljnje obrazovanje i nude napredovanje, dok nasi traze vec gotovog radnika kojeg bi mogli cijediti do zadnjeg grama energije. A gotovi radnik ce sigurno ici raditi za puno bolje novce, pa taman i u stranu drzavu.

New Report

Close