Hrvatska lutrija udvostručila dobit

Naslovnica Forum Komentari članaka Hrvatska lutrija udvostručila dobit

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

kad nedaju da se pogodi jack pot, neznam jesu li pustili 1.jack pot ove godine.

kad nedaju da se pogodi jack pot, neznam jesu li pustili 1.jack pot ove godine.

Hrvatsku lutriju treba pod hitno privatizirati jer se drzava nema sta baviti kock.anjem i igrama na srecu. Toga ima samo u Rusiji, Kini i Burkini Faso. Smijesno i jadno da ovakvi naslovi uopce izlaze. Nista na razumijete. Drzava svoje vlastito stanovnistvo, nezaposlene i umirovljenike uci da kockaju umjesto da rade. Sve po zakonu. To je za ne vjerovati!

Ovom dobrom managementu podilit odma 20 miljona kuna bonusa jer poslovat s plusom u ovakvom okruzenju uz ovakvu konkurenciju je stvarno uspjeh. Bravo.

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!

***a teško je poslovat s dobiti ako ti netko da novac koji odmah pola stavis u đep, a na drugu polovicu ubireš kamatu jer nedaš jackpot… doduše kad su došli kukurikavci na Vlast, Lutrija je napravila gubitak od 10,5 milijuna kuna i to na prihod od preko 600 milijuna kuna u prvih 6 mjeseci te godine… sad je prihod komatozan 236,8 za cijelu godinu i jos se hvale s tom sramotom jer imaju dobit, a prihod je drasticno pao jer je cijena kombinacije poskupjela barem 5 puta neopravdano… još i monopol imaju, a ona Supersport kladionica ima ima veću dobit nego HL prihod cijele godine… bolje da se škarniclom pokriju po glavi

Alkoholom protiv droge, kriptovaluta, dionica i kladionica!

Državna firma koja na televiziji u top terminima reklamira novu uslugu on line casina kao da nema dovoljno ovisnika o tim glupostima.. Stvarno za pohvalu i za još koji čalanak.

"Sometimes people don't want to hear the truth because they don't want their illusions destroyed." Nietzsche

Podrska upravi hrvatske lutrije. Uz Vas smo.

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!

varaju ovaj napaćeni narod, zašto se kuglice uvijek kod njih izvlače, a ne svaki puta na drugom mjestu, mućka džubrad

dokaz krize…

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

New Report

Close