HROTE ostao bez 150 mil. kuna, slijedi poskupljenje struje

Naslovnica Forum Komentari članaka HROTE ostao bez 150 mil. kuna, slijedi poskupljenje struje

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Struja će poskupjeti.

Nema nama spasa dok ne ode ova SDP Kukuriku Vlada .

Samo razmišljaju kako uvesti nove poreze kojima su i uništili Hrvatsko gospodarstvo i pored toga što su nas u 4 godine zadužili za 100 miliardi , pored 320.000 blokiranih , i pored toga što je 100.000 naših građana moralo otići van , i pored tolikog pada nataliteta , i pored toliko poreza novih i onih koje su digli…

.

znači SDP nam ubrzo diže cijenu struje? sad ćemo svi mi morati plaćati njihove sulude predizborne poteze kojima su razbacivali NAŠ državni novac za svoje političke poene!!!!!

IGH, THNK, JDPL, ULPL, ATPL, INGR, IPKK, MGMA - najveći baloni na ZSE!!!! čuvajte svoje pare!!!!

Nove vjetroelektrane imaju turbine/generatore od cca. 3,2 MW snage pa cak i vise. Naravno da se to ne moze usporediti sa prvim vjetroturbinama, koje su imale snagu od cca. 800 KW. Zato treba pomno pratiti daljni razvoj i neizdavati dozvole bez uvjetovanja snage turbina/generatora. Sto se obaveza clanica EU tice, Hrvatska ne stoji lose sa energijom dobivenom iz alternativnih izvora. Osim toga trebao bi novinar malo resersirati pa bi recimo za Njemacku mogao navesti, da su subvencije po jednom KWh el. energije iz obnovljivih izvora, preko 5 centi, odnosno 38,08 lipa. Pa sve da Njemacka ima i tri puta veci standard od Hrvatske, 3,5 lipa nije niti 10% od sume koju njemacki gradjani placaju.

New Report

Close