HPB Titan

Evo još jednog fonda sa ulaganjima na istok. Zna li netko nešto više o tome kada započinje sa radom ovaj fond.

Ipak sam pogriješio. radi se o specijaliziranom fondu za ulaganja u vrijednosne papire vezane za obnovljive izvore energije.
Koliko mi se čine kod nas se radi o prvom specijaliziranom fondu za određeno područje ulaganja. Što kod nas oni mogu kupiti?

Evo opet ja.
Ulaganja u obnovljive izvore energije je hvale vrijedno. Ja bih postavio neka druga pitanja. Koliko je to uopće isplativo?
Zatim, meni se čini da se za npr. proizvodnju jedne vjetroelektrane potroši više konvencionalne energije nego što će ta vjetroelektrana proizvesti u godinu dana.

Ulaganja u obnovljive izvore energije je hvale vrijedno

Ja nisam vidio da se na stranici HPB Investa da Titan ide u obnovljive izvore energije,već će se ulagati u izvore energije (odnosno društva koja se bave s tim) s naglaskom na regionalno tržište (ex Yu,Albanija),a to ti uključuje naftne kompanije,rudnike,metaloprerađivače,a možda se bude išlo i u izvore pitke vode,solane,itd.

U pravu ste. Samo dio ulaganja se odnosi na obnovljive izvore energije.

fond ulaže u vrijednosne papire kompanija koje se bave pronalaženjem, proizvodnjom, obradom, transportom i distribucijom obnovljivih i neobnovljivih izvora energije, prirodnih dobara i metala

cudi me da na hr.portfolio.com nema ovog fonda. nije to toliko bitno, ali zanima me. netko zna?

Nalazi se na samom dnu te stranice.Pozdrav.

Nikad se ne znojim dok plaćam ,znojim se dok cijenu dogovaram.

hvala[smiley1]

ovaj fond dobro gura među boljima u zadnje vrijeme, izgleda solidna ekipa menađžera![smiley2][smiley2]

dan je pametniji od noći

Od pred HT-ovskog doba, do sada, ovaj fond se dobro držao i preživio razne kataklizmičke vijesti, eksplozije balona, pa i izbore. Stoga sutra uplaćujem i očekujem da će do Nove pokriti u/i nakande. [proud]

Izgleda sa sam bio jedini koji je ušao u ovo čudo …. [cry]

na 4300 sve prodajem...

nisi jedini….. 😉

Ajmo iz pocetka!!!

New Report

Close