“Tko će rušiti nakon uplate 18.000 kuna”!
Certifikat, pripadnost stranačkom koloritu ili “rodijačke” veze pri imenovanju članstva NO-a.
Hoće li se nakon (eventualnog) izlaska političara dogoditi jaka “poplava” sveučilišnih profesora u NO-ima?
Kolegice Božice, briljantan članak.
ja mislim da bi se i o tim certifikatima dalo raspravljati, ne vjerujem ja tome baš previše, ekonomija … postoje priče o tom fakultetu, ne znam koliko istinite, kad sam ja studirao onda je to bio više ovako izletnički faks, sada neznam… neka se nitko ne uvrijedi, ali to je po meni mračna činjenica
ekonomija … postoje priče o tom fakultetu, ne znam koliko istinite
Javno istupaju da školuju 2.450 brucoša. To nije tajna. Na mnoge asistente otpada preko 800 studenata.
kad sam ja studirao onda je to bio više ovako izletnički faks
Kada ste ga VI studirali bilo ga je neusporedivo teže završiti nego danas.
1. 18.000,00 kuna za 60 sati ili 300 kuna po satu za svakog polaznika.
2. Koliko se može pripremiti nekoga za nadzorni odbor u samo 60 sati?
3. Može li netko biti profesionalac u 10 nadzornih odbora? Po meni je ovo moralno upitno.
Poznavajuci niz sveucilisnih profesora kroz svoj studij i poslijediplomski mislim da ce pojava tih teoreticara bez prakse u gospodarstu u nadzornim odborima biti nevidjen fiasko sirokih razmjera. Svaka cast izuzecim, ali tih je malo, koji od nasih sveucilisnih profesora moze uspjesno gospodarstvenicima fa znacajan fee prodavati svoj know how?? Mogu pricati studentima kako se nesto radi u Coca Coli (omiljen primjer) ali iz svoje gospodarske prakse….gotovo nitko.