HNB uputio važno upozorenje građanima: Ovime riskirate izgubiti dio ili cijeli iznos uloženog

Naslovnica Forum Komentari članaka HNB uputio važno upozorenje građanima: Ovime riskirate izgubiti dio ili cijeli iznos uloženog

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Sramota i za jedne i za druge.

HNB upozorava da ne ulažemo u derivate.

Znači trebali bi očito ulagati na ZSE pa da nas pljačkaju kao na Dalekovodu, Đuri Đakoviću, Vijaduktu, Agrokoru……i nitko nije mrdnuo prstom…koje licemjerje i lažna zabrinutost.

Vujcicu gori ti pod nogama jer neces za 10 godina uhljebit sina na tvoje mjesto. Pa za 10 godina hnb nece ni postojat. I da radje cu i dalje ulagat u Bitcoin i riskirat sve nego da ulazem u ddjh kao sto jesam pa su me kao ti opljackali do kraja!!!

I najšpekulativnije ulaganje na svijetu je bolje nego držati shitcoin zvan HRK ili USD. Da se razumijemo, BTC može pasti i 80% da bi potom rastao 380% ,nekoć i 3.000%), i na to sam spreman kad ulažem, ili bolje, upravo zato i ulažem. Tko god je kupio makar i na samom vrhu cijene, nije nakon proteka 3.5 godine bio u gubitku. Tek toliko.

Drugo, ETH i moguće uskoro ADA će totalno zavladati financijskim sektorom, konkretno kroz de-fi.

Treće, čitav planet se digitalizira, a NFT su budućnost. Slike, pjesme, kartice, kolekcije, razni ugovori, čak rentanje apartmana i ureda, ma ima doslovno stotine primjena. Naravno, svatko će uložiti u svoj favorizirani blockchain ili više njih.

Na koncu (zapravo bih mogao nastaviti danima), ima coina koje doživljavam doslovce kao zamjenu za dionicu. Kada kupujem THETU i Tfuel sa 3 već izdata, a 4. patentom u postupku, onda ulažem u tehnologiju koja će vladati svijetom u svom segmentu, i to moguće već za pola desetljeća. Kupujem coin koji mi daje upravljačka prava i prinose ako ga stejkam. Ne trebam dionice te firme, niti ih ima, niti su potrebne. Novo je vrijeme stiglo. A takvih projekata ima i manjih. Dug je put pred njima, ali da, sviđa mi se ta špekulacija.

Za kraj, vas izdajice i prodane duše treba sastaviti na kup u Davosu, po mogućnosti kod Klausa Schwabba, pa vas rastaviti na proste faktore. Možda netko uspije nabaviti antimateriju, a platit će je naravno Monerom umjesto Bitcoinom, koji su zatražili očito nepismeni navodni hakeri na plinovod u USA. Ta je priča bila skoro manje uvjerljiva nego Covid predstava. Naglasak na “skoro”.

New Report

Close