Hidroelektra Niskogradnja: Gljadelkinova ponuda je potpuno primjerena

Naslovnica Forum Komentari članaka Hidroelektra Niskogradnja: Gljadelkinova ponuda je potpuno primjerena

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

.

Nedam !

.

Ovi članci o Hdelu tijekom Sergejeva preuzimanja su smiješni. Nisam neki stručnjak za ekonomiju, ali izdano je mišljenje uprave o ponudi za preuzimanje ,a u upravi je Denis Rozhok postavljen od Sergeja, te Sergej sjedi u Nadzornom odboru. Nadalje, cijena je 145 kn veća od knjigovodstvene, pa onda je najbolje da ponudu za preuzimanje iskaže sa negativnim predznakom pa da mu dioničari daju dionice i još plate taj odgovarajući iznos za preuzimanje. Govori se o nekakvom trgovanju na burzi kao relevantnom pokazatelju ponderirane prosječne cijene dionice , a trgovina je bila u posebnom režimu sa smiješnom trgovinom osim kada je samo Sergej kupovao. Članci odišu pesimizmom tako da sam i ja osjetio strah i da sam dioničar odmah bi ih prodao pa i za kunu dvije.Cijena utvrđena metodom diskontiranja priljeva novčanih tokova ,
nepogrešiva ekonomska teorija ceteris paribus.Cijena dionice treba biti odraz subjektivne procjene budućnosti, a budućnost građevinskog sektora mi se baš i ne čini loša pogotovo vezano za ovaj novi HŽ-ov projekt sufinanciran iz eu fondova , Kupari, Vis Viva, Lng, Projekt Sava doo., Pelješki most. Nešto od toga će se i realizirati ,a tu su i milijarde iz Junckerovog plana iz EU.

Iskorištava s trenutna nepovoljna financijska pozicija pred mogućim rastom građevinskog sektora. Vidim na stranici Avenue Holdinga već se svojata uključenost u gradnju “Pleshatz bridge”- tj. Pelješkog mosta.
http://avenue-group.ru/obekty/

Nedajte svoje dionice, on nek nudi kolko hoce al ze te pare dobit nece nista

Nemam hdel…u stvari imao sam u nekoliko navrata…a naslađa mi je bila kupovina na 350 i prodaja na 1840 kn…da dobro ste čuli…radilo se o 2007 godini..
a ovo što ovi rus sad nudi uz sve strojeve,znanje,reputaciju i dugovanja te oporavak sektora ispod 150 kn nebih pričao uopće sa njim

A BALVANA!!! :) :) :)

Nebu išlo!

marcello

Nitko iz top 10 se ne javlja o ovoj smijesnoj ponudi???

bila, malo će morati pojačati

New Report

Close