Hanfa ublažila odluku i poštedila Telegru odlaska u stečaj

Naslovnica Forum Komentari članaka Hanfa ublažila odluku i poštedila Telegru odlaska u stečaj

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Sto se moze…i regulatori su ljudi…Arvati.
Inace, Telegra je nesto pokusavala izvoziti, imala neki kvazi IT proizvod, no bila je vezana za budzet RH pardon za HAC i HC – toksicna veza (Konstruktor, INGRA, Dalekovod itd.).
Vjerojatno su vise zaradjivali kao Thalesovi podizvodjaci nego kao samostalna firma- poizvodjaci u krizi prvi krepaju…..steta

BigBoffin

@bigboffin
Netočno je ovo što pišeš, možda je Telegra u početku bila naslonjena najvećim dijelom na HAC no zadnjih 5 godina to nije istina. Prihod je najvećim dijelom (rekao bih po procjenama 90%, možda i više) iz izvoza. Izvozi se od Irana, Južne Afrike, Brazila, SAD-a, Rusije, Turske itd itd. solidan visoko tehnološki proizvod. Ne izvoze isključivo i samo “kvazi IT proizvod” koji to svakako nije već cijelokupni prometni sustav(znakove, sklopovlje, SCADA sustav itd) gdje postoji veliki udio domaće proizvodnje. (projektiraju se elektronički sklopovi, programiranje, proizvodnja prometnih znakova itd.). Ako nisi nikada bio u Sv. Nedelji kraj Samobora se nalazi tvornica Telegra, a ne dvorana za preprodaju proizvoda.

New Report

Close