Poslovni.hr slavi 20.rođendan
EN DE

Gubitak Zagrebačke burze zbog poreza 3,1 mil. kuna

Naslovnica Forum Komentari članaka Gubitak Zagrebačke burze zbog poreza 3,1 mil. kuna

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

“Razlozi gubitka leže u značajno nižem prometu koji je zbog uvođenja poreza na kapitalnu dobit smanjen i do 30 posto. To se jednostavno nije moglo anulirati”

ma da, zar stvarno….a kada se uvodio onda si šutila, samo forumaši poslovnog su bili glasni i ukazivali na ovakve posljedice ali nas tu na poslovnom ko šiša, mi smo kao nebitni…eto ti sada, zbrajate gubitke i vi a i min. financija

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

"Razlozi gubitka leže u značajno nižem prometu koji je zbog uvođenja poreza na kapitalnu dobit smanjen i do 30 posto. To se jednostavno nije moglo anulirati"

ma da, zar stvarno….a kada se uvodio onda si šutila, samo forumaši poslovnog su bili glasni i ukazivali na ovakve posljedice ali nas tu na poslovnom ko šiša, mi smo kao nebitni…eto ti sada, zbrajate gubitke i vi a i min. financija

što možemo očekivati ako ovo ode u stečaj ?
gdje ćemo onda trgovati? Njuškalo? Dolac? Jakuševac? Hrelić? možda ožive Varaždin

"Razlozi gubitka leže u značajno nižem prometu koji je zbog uvođenja poreza na kapitalnu dobit smanjen i do 30 posto. To se jednostavno nije moglo anulirati"

***nije šutila, u nedavnom intervjuu se pohvalila kak je taj porez uveden na njenu inicijativu…imaš to negdje na poslovnom

Alkoholom protiv droge, kriptovaluta, dionica i kladionica!

i dalje ostajem šokiran ovom gažičkom, prije 11 mjeseci rekla je ovo “Porez na kapitalnu dobit je uobičajen u svijetu i ne očekujemo da će primjena utjecati na likvidnost”

http://www.poslovni.hr/burze/burza-i-brokeri-odahnuli-nakon-izmjena-oporezivanja-306323 [poslovni.hr]

Bitno da je njena plaća i drugog lika iz uprave 60.000 kuna neto po glavi, a ekipi iz višeg menadžmenta njih četvero po 40.000 neto po glavi. Da bi namirili svoje drobine evo podižu naknade “Uz usvojeni novi cjenik kojim su povećane naknade za članove i izdavatelj….”.

[i]volim dividendu više nego hladnu pivu[/i]

MI- TOTALNE NEZNALICE za burzu, ekonomiju, platforme, japanske proizvode na svjetskom
financijskom tržištu….barem VODIMO TVRTKE – koje uspješno posluju u ovim nemogućim uvjetima
rada …čime dokazujemo – da razumijemo osnovne stvari u ekonomiji – prihode i rashode,.

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

MI- TOTALNE NEZNALICE za burzu, ekonomiju, platforme, japanske proizvode na svjetskom
financijskom tržištu….barem VODIMO TVRTKE – koje uspješno posluju u ovim nemogućim uvjetima
rada …čime dokazujemo – da razumijemo osnovne stvari u ekonomiji – prihode i rashode,.

Koji su to japanski proizvodi na svjetskom financijskom tržištu? 🙂

ja znam za neke kuglice..

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

New Report

Close