Grčićevih 25 projekata za Junckera spalo na 13

Naslovnica Forum Komentari članaka Grčićevih 25 projekata za Junckera spalo na 13

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Gdje je nestalo 200.000 zaposlenih ?

Slavko Linić, jedan od SDP-ovih prvoboraca otkrio je prave razloge zašto je siguran u Milanovićev gubitak skorih parlamentarnih izbora, a tvrdi da ga neće srušiti u javnosti već poznate afere s bratom Krešimirom, ni sumnja da je dao uhititi zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića – nego gospodarska propast Hrvatske.

Na pitanje Globusove novinarke što će srušiti premijera, Linić je istaknuo da je njegov najveći problem što su “kao Vlada preuzeli 1,5 milijuna zaposlenih, a ove godine bit će ih 1,3 milijuna.

“Gdje je nestalo 200 tisuća zaposlenih u Milanovićevom mandatu?”, pita se Linić i sam daje odgovor.

“U neostvarenim investicijama, jer bez njih nema ništa. Da bi sustav prvenstveno zdravstveni i mirovinski u ovom obujmu bio održiv, trebali bismo imati 1,7 milijuna zaposlenih na ovaj broj umirovljenika. A ovako, jedan zaposleni na jednog umirovljenika, neodrživo je stanje”, objašnjava Linić.

“Jer bez investicija sve tone, a Branko Grčić nije sposoban dovesti investitore, pa je rezultat u četiri godine ni jedna investicija”, objasnio je Linić.

http://direktno.hr/en/2014/direkt/9220/Lini%C4%87-otkriva-%C5%A1to-%C4%87e-sru%C5%A1iti-Milanovi%C4%87a—to-nisu-afere-brata-Kre%C5%A1imira.htm

.

Grčić će bez problema dobit angažman u Medranu ili Moira Orfei nakon isteka mandata u cirkusu od vlade!

Mnogi hrvatski ljevičari sve više podsjećaju na golubove. Ima ih puno, ne služe ničemu, a prije nego odu sve zaseru.

@Pero7

Linicevo razumjevanje ekonomije je na nivou sedmogodisnjeg djeteta.

Kakve investicije kada je Linic proveo mandat u ratu protiv kapitalzma. Ko ce noralan investirati u zemlju u kojoj je Linic ministar financija?

Je su li ga pitali sta o onim milijardama obveznica koje je izdao u dollarima, i kako ce se to vratiti?

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

@Twixer,

u pravu si.
Cjela ova SDP+HNS Kukuriku vlada na nivou je sedmogodišnjeg djeteta , zajedno s Grčićem.

Svi pokazatelji su u padu, jedino raste broj iseljenih i broj miliardi novih kredita.

.

Lošir projekti šta drugo reći. Ima dobrih projekata ali prvo moraju proći oni iz interesa tek onda oni pravi dobe priliku. A za to vrijeme gubimo vrijeme i ne zapošljavamo ljude.

Ocekuje se izjava vjecno optimisticnog Grčića.

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!

Ako sam ja dobro razumio Povjerenika, EU se zalaze za sto vise privatnih investicija, a sto manje drzavnih. Zasto je kod nas sve naopako, to mi do dana danasnjeg nije jasno.

Dobro, zašto sve morate ismijavati? Pa normalno da je sve moguće prijavio. Zar vi ne bi tako uradili. Što dsa nije sve prijavio? Da je samo jedan neprijavljeni projekt mogao proći, ne bi mu oprostili do kraja života. Privatne projekte moraju privatne osobe smišljati. Država može dati generalnu ideju. Ostalo je na nama. Zašto sami niste nešto smislili veliki moji poduzetnici. Zaboravili ste kako je sve funkcioniralo do nedavno?

zbog ovog nesposobnog Grčića, Hrvatska je sve bliže pravom gospodarskom grču, kojeg neće riješiti ni najbolji svjetski ekonomski terapeuti, pogrešan čovjek na pogrešnom mjestu, samo Milanović je nesposobniji od njega, zato mu i jeste šef


Grčić će bez problema dobit angažman u Medranu ili Moira Orfei nakon isteka mandata u cirkusu od vlade!

bez problema može dobiti i mjesto savjetnika u srpskoj vladi, jer tri godine časno služi otadžbini

Dajte ne lupetajte! Sami niste u stanju smisliti ništa pametno pa onda lupate po Grčiću. ČOvjek nije najsposobniji, ali ni drugi nisu neki genijalci. To je naša urođena mana!

New Report

Close