Golob ili ne zna ili namjerno obmanjuje

Naslovnica Forum Komentari članaka Golob ili ne zna ili namjerno obmanjuje

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Koji su kenjatori ovi slovenci. Dođu u Hrvatsku, ne poznaju naše zakone, niti procedure, obećaju brda i doline, 30% 40%, 50% ali to nije tako….

Možda i jesu kenjatori, ali što je onda HEP? Sad i sami priznaju da je struja jeftina, što ne snize cijene? Aha, nebi onda mogli trošiti nemilice na bonuse i to u tvrtki živi od monopola. Hep se dolaskom konkurencije polako ali sigurno, ako ne smanji broj zaposlenih i troškove (plaće. bonuse, kojekakve benefite, bonuse upravi itd.), blizi provaliji. Treba odrezati jednom i to pošteno, to je jedini način, sve ostalo je …..

HEP je oličenje manipulacije, tako su uvijek radili, ne znaju drukčije. Neka se smao pogleda HE Ombla pa i Lešće…
ima jedan video: “He Lešće – Hrvatska sramota”, samo guglajte

Ma žalosno je tj protuzakonito da državno društvo onemogućava ostvarenje naših ustavnih prava SLOBODAN ODABIR OPSKRBLJIVAČA energijom. E sad ova ljepo sređena srednjovječna i dobro održavana dama iz HEP a samo grčevito brani svoje torbice, cipelice, dnevnice, sluzbeni auto i naravno ogromnu korist koju izvlače svi oni jer mi moramo plačat skupu struju. A kako smo mi hrvati licemjerne kukavice i oni to samo dobro koriste kroz lazi kao drzava je propisala ! Nezna ova jadna birokratska sefica da su druge drzavne firme same azurirale podatke tj radile svoj posao a ne kao ovi u HEP u koji niš ne rade. Mozda da provjeri u nabavi koliko je miljona Eur a ulozeno u informatiku kao da su svemirska postaja – i opet nista, sramota !

New Report

Close