Geni mogu usmjeriti čak 50% naših poslovnih odluka

Naslovnica Forum Komentari članaka Geni mogu usmjeriti čak 50% naših poslovnih odluka

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Mislio sam da ovakve gluposti trtljaju samo najortodoksniji seoski desničari po zabačenim krčmama. Upravo suprotno, postoji bezbroj primjera da potomci ne slijede sklonosti predaka, a i kad krenu njihovim stopama, to je zbog socijalnog pritiska i očekivanja, a ne gena, i vrlo često postižu sasvim drukčije rezultate.

@osi-jer se to odnosi na ove kaj su iz šume ušli svojevremno u tuđe stanove, pa lijeve ideje i metode proglasili progresivnima, a sebe gospodom?

Mnogi hrvatski ljevičari sve više podsjećaju na golubove. Ima ih puno, ne služe ničemu, a prije nego odu sve zaseru.

Geni kameni mogu čak i više. Do 90%.

Voda nikad ne zavrije dok je gledaš.

Znanstvenici znaju jako dobro da geni uvjetuju preko 90% našeg karaktera i sklonosti, ostalo je društveno programiranje. Ovo se kosi s “progrestivističkom” dogmom o socijalno uvjetovanom ponašanju s kojim oni žele stvoriti “Novog Sovjetskog čovjeka” pa brutalno progone sve znanstvenike i javne osobe koji se javno usude progovoriti o tome. Pogledajte što su samo napravili nobelovcu Jamesu Watsonu (otkrio strukturu DNA) koji se usudio javno reći dobro poznatu činjenicu da Bijelci i Crnci imaju različit prosječni IQ od skoro 2 standardne devijacije i da je to u potpunosti genetski uvjetovan fenomen, odnosno nema šanse da se ispravi obrazovanjem, odgojem, prehranom i bilo kojom drugom vanjskom intervencijom, baš kao što nizak čovjek ne može postati dvometraš tako da ga hranite biftecima i upišete da trenira košarku.
Živimo u doba novog spaljivanja vještica u ime “progresivističke ideologije” gdje se svi koji govore nepočudnu istinu progoni i uništavaju im se karijere. Ali IPAK SE OKREĆE!!!


@osi-jer se to odnosi na ove kaj su iz šume ušli svojevremno u tuđe stanove, pa lijeve ideje i metode proglasili progresivnima, a sebe gospodom?

Pa oni su dobar primjer da geni ne znače ništa: partizanski preci su im bili živahni seljaci i bravari, a potomci u pravilu lijeni ljigavci koji ne znaju ništa konkretno raditi.

genijalno

New Report

Close