Gdje oglasavati apartmane?

Naslovnica Forum Razno Ostalo Gdje oglasavati apartmane?

Drustvo, gdje mogu da se prijavim na internetu da postavim oglase za svoje apartmane koje izdajem u Makarskoj? Znam da ima tih sajtova puno, zanima me koji su najbolji, nije bitno jel’ se placa…samo da imam nekakve koristi od njih…pa ako moze neka preporuka hvala!

Evo ti provjeri ovdje apartmani Makarska

provjeri na http://www.lociraj-popust.com

www.lociraj-popust.com

apartmani u makarskoj: Vaš link

Stranice koje su prije godinu dana krenule sa radom i jako su dobro rankirane na trazilicama.. nude besplatno oblasavanje u probnom roku od 6 mjeseci.. ja sam sam oglasivac i imao sam dosta upita kod njih. za sad imaju tri stranice sa istim podatcima tako da je dovoljno registrirati se samo na jednu od njih. Za sve one koji traze smjestaj za svoj odmor ovo je idealno mjesto gdje ce sigurno pronaci ono sto zele.
http://www.trazimsmjestaj.com
http://www.croatiavacationdestination.com
http://www.holidayinkroatien.de

Ja sam probao većinu sajtova za oglašavanje u zadnjih 7 godina, a jedino mi se http://www.apartmanija.hr pokazala kao isplativa investicija.

Također, svi kolege iznajmljivači oglašavaju gore i još nisam čuo da je netko nezadovoljan..

http://www.apartmanija.hr/apartmani/makarska

Novi smo na trzistu i za sada nudimo besplatno postavljanje oglasa kako bi se probili na trzistu.

Pogledajte stranicu www.restincroatia.com i ukoliko Vam se sviđa slobodno se javite da postavimo Vaš oglas.

Lijep pozdrav.

Evo nekih mojih preporuka Vikendi.com[/url], Airbnb[/url], Seecroatia[/url]. Sezona je napisala članak o reklamiranju apartmana pa je dobro pogledati i njihove preporuke. Na mom forumu[/url] možete besplatno reklamirati.

Kad sam je vidio, ostao sam bez daha. Kad je skinula puder, umro sam od straha

hmm ima ih puno , provjeri na http://www.webadria.com

Bok decki, probajte sa Porec Ferienwohnung[/url] mozda primaju i druge privatne iznajmljivace. Pronasao sam ih na netu. [emo_namigusa]

Pozdrav, probajte sa par besplatnih portala za oglašavanje privatnog smještaja u Hrvatskoj ApartmanInfo.com.hr[/url] također ima englesku Croatia-AccommodationInfo.com[/url]i njemačku verziju Unterkunft-In-Kroatien.de/[/url]
Naravno besplatni portali nisu toliko dobri kao plaćeni, ali nemate što izgubiti, dobijete besplatnu reklamu, a i link na vaše web stranice ako ih imate[emo_smijeh]

da ima ih dosta pogledajte si ovdje[/url] meni su to predložili i nisam se razočarala u njih

Definitivno www.trazimsmjestaj.com, nude besplatno 6 mjeseci.. nakon tog perioda dosta jeftiniji ili i dalje besplatni ovisno o upitima. Tu sam dobio vise upita nego na apartmanija.hr koju toliko hvale.

Po meni http://www.hrvatskaapartmani.hr Oni ti imaju 13 sajtova a plačaš oglas samo za 1 i stave ti ga na 13 sajtova

New Report

Close