Gase požar, a ne bude li promjena, 2017. alarmantna

Naslovnica Forum Komentari članaka Gase požar, a ne bude li promjena, 2017. alarmantna

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Tko vam smeta uvoziti radnike iz EU-zemalja!? Ali nasi hoteljeri u ugostitelji se jos uvijek ponasaju, kao prije nekoliko godina – “hire and fire”. Profit je moj a obaveze su drzavne! Kada budete placali radnike kao Talijani, Spanjolci, Francuzi, Slovenci… onda mozete traziti od drzave ustupke. Do tada nista! Preuzmite odgovornost na sebe, organiziraje edukacije i treninge. Koordinirajte se sa kolegama iz Njemacke, Austrije, Svicarske u vezi job-sharinga (ljeto-zima), budite kreativni! Umjesto da vam je uvijek na prvom mjestu, sto drzava moze uciniti za va. Pocmite se konacno ponasati kao odgovorni poslodavci a ne kao gonici roblja.


Tko vam smeta uvoziti radnike iz EU-zemalja!? Ali nasi hoteljeri u ugostitelji se jos uvijek ponasaju, kao prije nekoliko godina – "hire and fire". Profit je moj a obaveze su drzavne! Kada budete placali radnike kao Talijani, Spanjolci, Francuzi, Slovenci… onda mozete traziti od drzave ustupke. Do tada nista! Preuzmite odgovornost na sebe, organiziraje edukacije i treninge. Koordinirajte se sa kolegama iz Njemacke, Austrije, Svicarske u vezi job-sharinga (ljeto-zima), budite kreativni! Umjesto da vam je uvijek na prvom mjestu, sto drzava moze uciniti za va. Pocmite se konacno ponasati kao odgovorni poslodavci a ne kao gonici roblja.

tko još želi investirati u državi gdje vam je uhljebarina od 55-60 % prihoda, ma tko je lud raditi, ulagati , riskirati za gu.ičare

New Report

Close