Frizerke više neće plaćati članarinu, a saznali smo koliko će novca HTZ ubrati od banaka

Naslovnica Forum Komentari članaka Frizerke više neće plaćati članarinu, a saznali smo koliko će novca HTZ ubrati od banaka

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Kakvi lihvari.

Je lihvari, ali logicnije da clanarinu placaju banke, jer izravno svi turisti koriste banke, kartice, bankomate… umjesto frizera !!! i nekih drugih djelatnosti koji bas nemaju neku korist od turista, mozes mislit sta turist koji dođe 7 dana na more ide raditi frizure?!??

A da ce porasti kamate na kredite ?!?? .. ha i tako su vece nego vani, pa ako smo u EU, onda bi trebala vaziti sloboda trzista, pa da mozes kredit uzeti i u njemackoj po njihovim kamatama, a ne da ovako lihvare

bugs nitko ne bi trebao placati uhljebarinu neradnicima u HTZ-u

Koja domišljatost u narkomanskom reketarenju! A da se ekipa iz Turističke zahebnice restrukturira (čitaj: prepolovi u broju uhljeba)!?

Mnogi hrvatski ljevičari sve više podsjećaju na golubove. Ima ih puno, ne služe ničemu, a prije nego odu sve zaseru.


bugs nitko ne bi trebao placati uhljebarinu neradnicima u HTZ-u

Pa da, nek se financiraju iz projekta koje naprave da dovedu extra turiste u državu, a ne ovako na silu da se mora placati, radili, ne radili ništa pametno.
I tako danas je glavni marketing je na netu i društvenim mrežama, a oni su tu kao fikusi i krpelji koji sišu gdje mogu.

Komentar bankama , kodd mjenjackih provizija koje nastaju na bankomatima uzima se tecaj eura od 7.00 kuna tj cirka 5 posto , ta razmjena novca je omogucena dolaskom tolikog broja turista , podizanje novca na bankomatu je usluga i moze se naplatiti , banke jos zaracunavaju trosak kad se koristi kartica druge banke , i to nije mali promet robe ( novca ) , zapravo zarada je veca nego kod pojedinog frizera ili nekog drugog obrtnika , banka ima direktnu korist za promociju turistickog prometa jer kako ukupni podaci dolazaka turista pokazuju da ih godisnje u Hrvatskoj boravi 10 milijuna , a samo jednu transakciju na drugom bankomatu neka napravi turista kosta ga 10 kuna to je 100 milijuna kuna godisnje .

Nikad dosta za uhljebe. Socijalisti glume desnicare

New Report

Close