Poslovni.hr slavi 20.rođendan
EN DE

Friščić uvjeren da neće biti nove odgode ZERP-a za članice EU (objavljeno 04.01.2008.)

Naslovnica Forum Komentari članaka Friščić uvjeren da neće biti nove odgode ZERP-a za članice EU (objavljeno 04.01.2008.)

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Mislim da je sada važnije približavanje europskoj uniji nego pokazivanje naše odlučnosti.

Mislim da je sada važnije približavanje europskoj uniji nego pokazivanje naše odlučnosti.

Ustupak za ZERP, na koji imamo legitimno pravo i kojeg su jednostrano proglasile i Italija i Slovenija, jasna je poruka članicama EU da je RH – slab pregovarač!!!! Za očekivati je da će EU tražiti i nadalje ustupke od strane RH za sva pitanja koja su im od strateškog značaja. Ovo nam je zadnja šansa da se osvijestimo, da budemo ODLUČNI I DOSLJEDNJI. Treba inzistirati od političara VELIKO NE odgodi primjene ZERP-a, pa i pod cijenu približavanja EU – oni trebaju više nas (prvenstveno zbog obale) nego mi njih…..
Zašto vrlo bogate zemlje poput Švicarske, djelomično i V. Britanije (nije u monetarnoj uniji, traži i uvjetuje subvencije od EU?!!) nisu punopravne članice EU?? Jesam za ulazak u EU, ali ne pod svaku cijenu!!!!! Zato slijedimo primjer vrlo bogatih zemalja, te bude li EU radila pritisak na svako poglavlje vodeći račune prvenstveno o interesima članica EU – ODLUČNO NE!!!!!!
Poruka nick-u europljani – kome ne odgovara, imaš izbor, otiđi sa ovih prostora, ima, nitko ti ne brani da odeš živjeti u neku zemlji EU. Biti prepotentan i bahat da je važnije približavanje EU nego naši interesi je primjer gluposti i ludosti!!!!

kad ako ne sad !!!! Ma naravno da sada treba pokazati odlučnost, jer i na to imamo puno pravo! jer ako sada popustimo na ZERP-u sutra će biti pritisak na prodaji zemlje strancima,nekretnina, vode…….
I zato Friščiću nemoj popustiti!

Ma samo budala može odustati od ZERPA, malo će nas napadati i poslije se to zaboravi i Hrvatska ide dalje, tko je mislio da će Srbija ući u EU a uće, sve se brzo zaboravi.

SVE ŠTO JE DANAS SKUPO SUTRA ĆE BITI JOŠ SKUPLJE A BITI ĆE VAM JEFTINO?????????

New Report

Close