FOTO: U Dubravi otvoren “retrodiner”, restoran kao u Americi 50-ih

Naslovnica Forum Komentari članaka FOTO: U Dubravi otvoren “retrodiner”, restoran kao u Americi 50-ih

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Nice!

Za ovo uređenje bi digao tužbu protiv vlasnika a i neznam kakva je ovo vijest sa obzirom da ovako a i bolje uređen prostor postoji na zagrebackoj cesti u zagrebu sa istim tapetama lusterima i separeima. Govorim o mek persu koji postoji godinama tocnije 3godine je na zagebackoj cesti a prije toga su bili na jablanskoj u rudesu a ovaj vlasnik je ocito iskopirao sve do zadnjeg detalja……. jadno….

Slažem se s Krešimirom. Ovo je prejadna kpija onoga što je u MekPersiju na Zagrebačkoj cesti preko puta Inine pumpe, za one koji ne znaju. Sve je kopirano od pločica do stolova i tapeta. Za meni sumnjam da će biti kpiran, od legendarnog Zloburgera i još nekoliko menija koje volim i za koje stvarno moraš biti gladan. Burazi iz MekPersija su sigurno oduševljeni ovim plagijatom…

Nije problem u kopiranju mek persa neg je to kopija Big Boys Burger bara iz USA. Pa ak nije franšiza mogli bi imati i velikih problema.

Nije bolest sve što boli

probso burger, puno lošije nego u McDonaldsu. Neka porade na kvaliteti hrane i ok. Inače prolazio par puta i ima ljudi. Da li je kopija nečega ili nije, kga briga. Svi su koija nečega ili su inspirirani nečim.

Samo poradite na kvaliteti jela

New Report

Close