FOTO: Dnevnik HRT-a uskoro kreće emitirati iz studija vrijednog gotovo 7 milijuna kuna

Naslovnica Forum Komentari članaka FOTO: Dnevnik HRT-a uskoro kreće emitirati iz studija vrijednog gotovo 7 milijuna kuna

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Još kad bi smjeli objavljivati što se ustvari događa sa njihovim gazdom i Mađarima. Što će im to kad će objavljivati dokumentarce od Sedlara i mise Prcele gdje se tvrdi da su u stvari fašisti bili u pravu a ne saveznici koji su ih pobijedili i spasili svijet od katastrofe. Ovakva jadna hrt nije bila ni 1990. a mi to moramo plaćati pod prijetnjom ovrhe.

Evo primjera kako se rasipaju novci. Jedna od najsiromasnijih drzava eu ali bitno da imaju najskuplji studio
Talijani manje placaju rai preplatu nego hrvati hrt. Danas je twitter,skype,facebook dovoljan vijesti. Problem hrt je sadrzaj a ne tehnika. Haso je trebao hrt rasformirati i ponovo osnovati novu nacionalnu tv.to je rupa bez dna

Obakomentara su odlična. Neka mi bude dopušteno još nešto dodati: da, problem je sadržaj ili još bolje ljudi koji su namješteni na HTV-u. Po nekim “fizionomijama” dalo bi se izvući zaključak da na HTV-u ne znaju za “faktor imidža”. No glavni prolem je u tome da je cijeli sistem “naštelan” na veličanje dostignuća i uspjeha, a ne uočavanje i analiziranje promašaja, neuspjeha i grešaka kojih je u Hrvatkoj sve od kako je postala neovisna država bilo napretak.

Stoga je “normalno” da se prešućuje glavna tema: svekoliki zaostatak Hrvatske za bivšim socijalističkim državama centralne i istočne Evrope. Podsjetimo i ovog puta: Hrvatska je na “the insignificance index” – indeks beznačajnosti koji mjer izvoz industrijskih proizvoda u Njemačku kao postotak BDP-a – prva u Evropi, što je podatak koji o tome najviše govori.

Nikakvo čudo da onda jače i uglednije televizije – poput na primjer N1- dijele “čvrge” HTV-u kao na primjer da “sport u Hrvatskoj ima značajnu ulogu u održavanju nacionalnog zanosa”, što je jedva prikriveno za…….nje.

Ostaje nam još samo da sačekamo da N1 objavi reportažu pod naslovom “Sportom protiv znanja”………

New Report

Close