Facebook vrijedi 200 milijardi dolara

Naslovnica Forum Komentari članaka Facebook vrijedi 200 milijardi dolara

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Obični napuhani balon, zarada po dionici 30 centi, a cijena 77 dolara… šta treba više reći…

Cujte gosn Kaufman vi ste ocito vrlo los trgovac kad to ne razmete. Facebook vam uopce nije skup pa je prav za prav, kak da vam to velim, velka škoda kak vas ograniceni um to ne razume. A vi gosn. Pili ste nekaj pili kad ste ovaj clanak pisali?

Naime ne razmem bas kakve veze imaju Coca Cola i Facebook? Ili Toyota i Facebook? Bank of America?! Mozete nam to, molicu lepo, malo pojasniti? Hvala.

Najbolji dokaz da facebook nista ne vrijedi je to sto svi veliki ulagaci ulazu u DIOKi,KSST,HDEL,…

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!

Dosad je Facebook bio najnapuhanija dionica ali svrgnuo ga le Alibaba. Tehnološki zastarjela platforma, osivi o prodaji kineske robe zapadnim kupcima. Kada to počne padati (a već pada zbog recesije, nekonkurentnosti Kine zbog uvođenja robotizacije u svijetu itd) neće se zaustavljati.

Facebook je davno prošao zenit popularnosti i već dugo nema šta za ponuditi. drže ga samo naivni investitori koji će kada počne dionica padati jednakom brzom prodavati, i dalje ne razumijući o čemu se radi.

Jedina dionica koja je stabilna jer se bazira na čvrstom poslovnom modelu kojem je teško konkurirati je Google

sve hightech dionice su prenapuhane jer su cijene utemeljejne na neralnim očekivanjima,a realne zarade nema . a ako je ima fundamenti su debelo precjenjeni.

najbolji primjer je sony koji je doslovno preko noći nestao,aprije deset godina je bio dominantan.sa par pogrešnih poteza su pregaženi.

po meni prvi na redu je samsung,pa poslije apple. google će sigurno biti podijeljen na nekoliko kompanija jer je monopolist. facebook je čista prevara a alibaba je pranje love.

ne znam jeste skužili da nakon svakog ipo te kompanije krenu u masoven kupnje bez ikakve osnove. a u stvari prelijevanje love iz šupljega u prazno i šišanje malih investitora. mislim facebook platio 19 milijardi whatsup ili milijardu za instagram. trenutno je na djelu ogromna balončina od hitech kompanija.pa jeste primjetili kako ih bloomberg preko bloomberg westa pumpa svaki dan kao da ne postoji ništa drugo u americi.samo tesla.pay pal,amazon,netflix i ostala mafija iz silicijske doline.
što opet ne znači da se na njima ne da zaraditi lova.

Some people get rich studying artificial intelligence. Me, I make money studying natural stupidity

New Report

Close