Evo zašto po Liniću nema razloga za odustajanje od poreza na nekretnine

Naslovnica Forum Komentari članaka Evo zašto po Liniću nema razloga za odustajanje od poreza na nekretnine

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Liniću lažove. Objavi prijedlog tog poreza u javnosti pa nek narod vidi kako i gdje se želi zagrabiti. HNS i ostale stranke već su letimičnim pogledom na taj prijedlog uočili da je to gore od prirodne katastrofe za kompletno gospodarstvo i najmarljiviji, najštedljiviji sloj građana.

SERO VENIENTIBUS OSSA[color=black][/color]

ne znam zašto je taj nesposobnjaković toliko navalio s tim porezom??! neka ga uvede samo za nekretnine iznad 1 milijun EUR, a za sve ostalo neka ostane komunalna naknada koja odlično funkcionira i kojom se financira javna rasvjeta, zelene površine, čišćenje ulica u gradovima i općinama itd.
zbog kojeg bezumnog razloga on sad želi ukinuti komunalnu naknadu i uvesti na silu taj hebeni porez kojem se protivi 95% građana!?!? pa što on misli, da je pametniji od svih u ovoj državi???

pisanje na forumu nije savjet za ulaganje ili K-P dionica!

Ne znam čemu toliko mrcvarenje, a sve kako bi oderao banke i njihove nekretnine. Čovječe, jednostavnije je i socijalno prihvatljivije da uvedeš porez na dobit bankama i stvar je riješena i proračun pun.Jedino prije toga morate svi iz Vlade, uključujući i premijera, vratiti kredite kako bi mogli imati mu.. za ovu odluku.

Pasić je dobio zadatak od stranih gazdi da omogući preotimanje mediteranskih, osunčanih nekretnina od starosjedilaca Hrvata (kao što je Njemačka poručila Grcima da joj predaju svoje otoke za podmuklo-neoliberalno isforsirani dug). Pasić je jako uporan jer ako ne izvrši zadatak, neće dobiti obećane kosti.

@veki1
banke će ostati gotovo neokrznute jer one uglavnom nisu upisane kao vlasnik nekretnina.
Za JLS u kojoj živim, prema Linićevom prijedlogu i uz najveći popust, komunalna naknada za kuće će porasti za dva puta a za stanove tri puta. A zanatlije i mali obrtnici mogu staviti samo ključ u bravu ako prođe ovaj novi harač. Koliko god se Linić upinjao tvrdeći suprotno, ovo je zaista novi harač, najgori do sada.

SERO VENIENTIBUS OSSA[color=black][/color]

Interesantno je kako se gospodin Linic olako razbacuje parolom “Kriza jest vrijeme da se nešto promijeni ako želimo biti uspješni…” kad se radi o promjenama koje ruku punjenja budzeta guraju u dzep gradjana. Interesantno je da jos niti jedan saborski zastupnik ili clan Vlade nije svojim osobnim ponasanjem pokazao kako “…Kriza jest vrijeme da se nešto promijeni ako želimo biti uspješni…”. Samo treba pogledati Zakon o radu koji govori o obvezama svakog zaposlenog u RH…pa nakon toga obaviti provjeru prisutnosti zastupnika na sjednicama Sabora ili saborskih odbora. Ako “mali ljudi” imaju obvezu registriranja svog prisustvovanja radnom mjestu, onda se to odnosi i na profesionalne politicare…i na sve one koji placu primaju iz budzeta. Zar nije nakaradno da clan najvece oporbene stranke (trenutno, a nadam se i za duze vrijeme u buducnosti, jer je samo suvremenik svih onih gulikoza koje su nas zbog svojih privatnih interesa i kriminalnih radnji na racun ove drzave i njenih gradjana doveli u stanje u kojem smo sada a i za duze vrijeme)) javnost obavjestava da zbog izborne promidzbe nece biti na svom radnom mjestu saborskog zastupnika slijedecih nekoliko mjeseci, a pri tome ce primati placu. Zar nije nakaradno da se trenutni gradonacelnik Splita i saborski zastupnik s takvim gadjenjem odnosi prema ovoj drzavi i tijelima demokratske vlasti svojim nedolaskom na vecinu svojih drzavnih radnih mjesta, a usput prima place iz drzavnog budjeta. Zar nije nakaradno da svaki mali direktorcic drzavne tvrtke moze za svoje privatne potrebe nabavljati najskuplje varijante automobila s ne-znam-kakvim bespotrebnim dodacima luksuza, dok vlada onim svojim “malim zaposlenicima” smanjuje prava iz kolektivnog ugovora obmanjujuci javnost da “se nema”. Donedavno je bila obveza da se koristenje sluzbenog automobila u privatne svrhe MORA upisivati u porezne kartice kao dohodak…a koristenje sluzbenih drzavnickih automibila u svrhe svoje politicke stranke NIJE koristenje u sluzbene svrhe!!! Ne mora se svaki ministar u Vlasi voziti u Audiju A8 quattro, i Skoda Octavia 1.9D bila bi sasvim dovoljna…kad taj korak napravite, kad cijenu viskija i francuskih konjaka u saborskom restoranu povisite na realnu visinu…a da ne govorimo o tome da Zakon o radu ZABRANJUJE ALKOHOL NA RADNOM MJESTU, kad jelo u saboru budete placali iz svojeg dzepa po realnim cijenama kao sto svoj “gablec” placaju svi ostali zaposlenici u ovoj drzavi…tek onda cete gospodine Linicu imati pravo koristiti parolu “…Kriza jest vrijeme da se nešto promijeni ako želimo biti uspješni…”. Do tada cete i Vi osobno i vecina “velikih” politicara u ovoj zemlji ostati samo VELIKI DEMAGOZI!!!

New Report

Close