Evo što bi smanjenje RTV pristojbe moglo učiniti HRT-u

Naslovnica Forum Komentari članaka Evo što bi smanjenje RTV pristojbe moglo učiniti HRT-u

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Prodajte HTV i novac podjelite pretplatnicima.

Nemoguće je da bi bilo koji vlasnik trpio ovakvu količinu nestručnih zaposlenika , čak 3000 njih.

.

Prva prava reforma nove vlade ..
….pretplatu ukinuti ….. tri programa …. zg i 3 dopisništva split rijeka osijek ….. plačanje iz proračuna
Javni servis ne treba kupovati turske sapunice i sva ostala s ranja ……… evo ja bi radije gleda naš nogomet nego recimo euro ligu i itd
tu treba prava metla …

DAJ PET !!!

za ukidanje TV HARAČA tj. pretplate spremni! uhljebi iz HTR-a neka se sami financiraju kao i RTL, NOVATV i brojni drugi!!!! fućka nam se za njihov “kulturni program” – neka se zakonom obvežu sve TV kuće na minimum vlastite produkcije drama, serija i kulture i gotovo, a na da smo svi taoci plaća managerčića iz HRT-a koji imaju po 20.000-30.000 kn plaće koju dobivaju iz TV harača!!! ukinite TV HARAČ za sva vremena!!!!!

IGH, THNK, JDPL, ULPL, ATPL, INGR, IPKK, MGMA - najveći baloni na ZSE!!!! čuvajte svoje pare!!!!

Jedino sto valja su Zvijezdane Staze i dokumentarci (odabrao Đelo H.). U jednoj epizodi Star Treka ima vise kulture i prosvjete nego u 50% ostalih “kulturnih” sadrzaja.
I ironicni, i ST i dokumentarce su strpali u najgore termine.
Imali su desetljece da se srede, al umjesto kvalitetnog programa isplacivale su se kvalitetne naknade i bonusi. Sada je kasno za “popravni”.
Ovih 20% im je još i super kompromis. Da se provodi volja naroda, u najoptimisticnijem bi im slucaju ostalo 20%, a ne 80% koliko se planira. U najgorem, prodali bismo ih. Pa neka se snalaze kao ostale tv kuce – konkurentnoscu sadrzaja.

da sam dosadašnje uplaćene pretplate lijepio po ekranu, imao bih puno ljepšu sliku nego sada na HTV-u

Otpustite uhljebe i pretplata se može prepoloviti! Nikakav problem!

Mnogi hrvatski ljevičari sve više podsjećaju na golubove. Ima ih puno, ne služe ničemu, a prije nego odu sve zaseru.

Pa nisu u stanju bar prvi i drugi emitirati u HD formatu , a ideološki , kao da gledam tv zagreb negdje osamdesetih godina . Zagovaranje , između redaka , socijalizma i dogovorne ekonomije. Pa voditelji središnjeg dnevnika su kopija Alfiera &co , samo u ljepšem i smirenijem obliku , a Kovačić mlađa kopija Radmana ( što me je jako iznenadilo) . A vidim da nam se na četvrtom ( nakon dosta vremena ” skrivanja” ) , vratio Stipe bombarder Alfier kao urednik vijesti !!! Takvi kao on su davno trbali dobiti nogom. U d.pe .

tanko bi oni sr…li da se nas pita.

New Report

Close