‘Europska unija neće preživjeti 2017. godinu’

Naslovnica Forum Komentari članaka ‘Europska unija neće preživjeti 2017. godinu’

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

A sta veli Baba jaga..

Prvi ce biti posljednj a posljednji prvi

Napokon neke dobre vijesti!

You've got to ask yourself one question: 'Do I feel lucky?' Well, do ya' punk?

Jer po meni je bolje izvan unije, razlog je visoki rast HR gospodarstva,
dok njemačko stagnira. Ne treba trčati tamo gdje gospodarstvo stagnira,
zato je bolje solo. Nas Europa ne može pratiti koliko brzo rastemo.

You've got to ask yourself one question: 'Do I feel lucky?' Well, do ya' punk?

Tako i treba.Neka vide kako će im biti bez Bugarske i Hrvatske.

Dobre vijesti za Hrvatsku? Koji ste vi naivci. Ako se to obistini od hrvatske nece ostati nista. Hrvati ce biti najjadniji narod u evropi. Iovako smo jadni,a bez EU cemo biti prosjaci.

Romel, 05.01.2017. u 19:14
bez EU cemo biti prosjaci

Bez brige . Već će se osnovati Nešto gdje će nas (ćemo se) ugurati.

Mala panika da se kupi još nešto na početku godine..
Još jedan u nizu propagandnih članaka.
Nit će se EU raspasti niti ćemo vam mi jeftino prodavati svoje dionice sad kad je počeo rast nakon 10 punih godina padanja i guljenja nas malih

A BALVANA!!! :) :) :)


Mala panika da se kupi još nešto na početku godine..
Još jedan u nizu propagandnih članaka.
Nit će se EU raspasti niti ćemo vam mi jeftino prodavati svoje dionice sad kad je počeo rast nakon 10 punih godina padanja i guljenja nas malih

Ja iskreno drugog razloga za pisanje ovakvih budalaština ne vidim. Pa pobogu poslovni, pa zar ste počeli ovakva smeća objavljivat i to još na naslovnoj strani. Pa zar ste na to spali!?

Dajte mi jeftino da vam prodam skupo.

GOTOVO JE !!!!!!
Jučer sam sve prodao i objesio se na tavanu.

Gledajući ovakve članke čovjek se pita kada će novinari Poslovnog dnevnika početi čitati berem neke od stranih medija.

Ništa se naročito neće dešavati tijekom 2017. godine a kamoli će se EU raspasti. Da će pobjediti Marie le Pen i da će ona pokrenuti izlazak Francuske iz eurozoe je snijeg od prije tri godine.
Najvažniji događaji početi će tek početkom 2018-te. Zašto? Nakon parlamentarnih izbora(jesen 2017) Njemačka će pristati na otpis dijela duga Grčkoj (njen udjel će biti cca 25 milijard). Uvjet će biti da Grčka konačno “dobrovoljno” izađe iz eurozone. Nakon toga Njemačka će početi sređivati “ostatak” eurozone – polako ali odlučno će izgurati sve države koje tamo ne priipadaju. Tako će se formirati Euronord – Njamačka s Nizozemskom, Finskom, Holandijom, centralnoevropskim državama koje su se integrirale u njenu izvoznu privredu (Češka, Slovačka, Madžarska) ali ne Poljska te od zemalja sa slavenskim stanovništvom još i Slovenija.

Dakle 2017. godina će biti samo godina priprema za početak promjena (preslagivanja) u EU pod njemačkom dominacijom (vidi “Germany’s role in the transformation of the EU”) . Gdje su tu države iz grupe “kud koji, mili moji” (južna i jugoistočna Evropa?. Najbolji odgovor dala je Angela Merkel svojom izjavom da joj je drago da će se “hrvatska vlada posvetii ekonomiji” kod posjete Plenkovića. Plenković se pravio da ne razumije (ili se pravio da ne razumije)da ga Angela Merkel z……a. Jer što je Angela Merkel mogla uopće reći premijeru ekonomski (doslovce) najbeznačajnije države u Evropi koja s Njemačkom ima najveći (u relativnom smislu) trgovinski debalans ?

Sigurno ne ono što je rekla Grcima kod posjete Atene: da su s reformama postigli neki napredak ali da trebaju energično nastaviti dalje. Rekla im je još i to da njihovi jedinični troškvi rada idu smjerom koji daju nada da bi Grčka jednog dana mogla postati konkurentna. Naravno svojim turizmom i svojom poljoprivredom jer drugog nemaju (vidi: “Merkel verlangt von Griechen noch mehr Reformen”, wiwo.de 11.04.2014).

Svim forumašima želim sretnu Novu godinu !

Idu mi na živce ovakve budalaštine jednako kao i priče o smaku svijeta, što ako godina prođe i EU se ne raspadne??? Da li će taj ugledni profesor skočiti sa zgrade ili si istresti kantu govana na glavu jer je lupetao gluposti ili će možda reći da će se raspad ipak dogoditi 2018 godine??? Sve u svemu samo neozbiljan novinar može pisati ovakve gluposti na portalu koji bi se trebao baviti ozbiljnijim temama.

New Report

Close