EU nas ne može natjerati na prenamjenu lokacija za brodogradilišta

Naslovnica Forum Komentari članaka EU nas ne može natjerati na prenamjenu lokacija za brodogradilišta

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Razočaran sam pasivnim stavom i pristupom gradonačelnika Obersnela. Baram bi on treba znati koliki je dnevni gubitak 3. maja, (sasvim sigurno ima negativan cash flow) i procijeniti koliko dugo će još moći ovako. Nakon toga – šta?
Što se tiče 60 milijuna od obveznica, hoće li to biti – kada dospiju na naplatu – izvanredan rashod? Bazaeni i dvirane su potpuno nepotrebna i potpuno neopravdana investicija.

Dalje, malo je smiješno tvrditi da “brodogradnja mora biti jedna od strateških industrija”. Može li to ona uopće još u Hrvatskoj – ili je već prekasno? Ako jest, tko će obezbijediti novac za prenamjenu brodogradilišta i iz kojeg izvora? Vrijeme političkih stavova je prošlo!

Konačno, ne bi se trebao baviti privatnim mišljenjima i izjavama čelnika EU. Bitni su samo službeni stavovi, točno onako kako ih tumači gospođa Kroes.

EEE,Obi,Obi…bolje da se ti bavis biologijom a ekonomiju ostavi onima kojima je to struka!!Brodogradnja je rupa bez dna i to svi mi koji smo tamo radili,ili radimo,jako dobro znamo!Za razliku od tebe…

New Report

Close