ELKA kabeli d.o.o.

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ELKA kabeli d.o.o.

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Poštovani korisnici,

Budući da je na podtemi EIG d.d. došlo do zabune poistovjećivanja istoimene tvrtke s tvrtkom ELKA kabeli d.o.o., ovim Vas putem obavještavamo o otvaranju teme koja se dotiče isključivo ELKA kabeli d.o.o.

Sa štovanjem,

Suricata suricatta

Premješteno iz teme: [color=blue]ELKA (EIG d.d.)[/color]

evo malo iz današnjeg POSLOVNOG
Vaš link

Premješteno iz teme: [color=blue]ELKA (EIG d.d.)[/color]

Tvrtku Elka kabeli, koja će danas potpisati ugovor o izvozu kabela s britanskom tvrtkom Aland Cables, vrijedan 13,5 milijuna eura, posjetit će predsjednik Republike Stjepan Mesić.

Premješteno iz teme: [color=blue]ELKA (EIG d.d.)[/color]

Elka kabeli potpisali sporazum s britanskim distributerom
business.hr
web@business.hr

(objavljeno 23.3.07 20:52)

Tvrtka Elka kabeli potpisala je danas s vodećim distributerom kabela za Veliku Britaniju, tvrtkom Eland Cables, ugovor o isporuci kabela za 2007. godinu, vrijednih 13,5 milijuna eura.

Potpisivanju ugovora prisustvovao je i predsjednik Republike Hrvatske Stjepan Mesić, koji je ujedno obišao pogone tvrtke te razgovarao s njezinim vodstvom i zaposlenima.

Predsjednik Uprave Elka kabela Darko Belić prilikom potpisavanja ugovora rekao je da će Elkini kabeli u Velikoj Britaniji biti korišteni većinom za potrebe tamošnjih željeznica kao i za potrebe korisnika iz energetike, obrane i telekomunikacija.

Prema njegovim riječima, današnjim ugovorom nastavlja se uspješna poslovna suradnja sa tvrtkom Eland Cables započeta 1992. godine. Ta je suradnja doživjela uzlet nakon 2000. godine, kad su Elkine kabele službeno certificirale vodeće britanske kompanije za održavanje željezničke mreže i energetsku distribuciju, rekao je Belić.

Elka je dosad, kako je naglasio, preko Eland Cablesa isporučila kabele za mnoge značajne objekte i projekte u Velikoj Britaniji, kao što su poboljšanje željezničke signalizacije, kabeli za energetsko napajanje u svim londonskim aerodromima te posebni kabel za super jumbo zrakoplov Airbus 380.

Direktor Eland Cablesa Philip Brown istaknuo je zadovoljstvo suradnjom s Elkom kabelima te je ocijenio da je ta zagrebačka tvrtka kvalitetom svoje robe izvrstan hrvatski poslovni ambasador u Velikoj Britaniji.

Elka kabeli ima 550 zaposlenih, a lani je proizvela 20.600 tona kabela i ostvarila dobit od 4,8 milijuna kuna. Tvrtka godišnje izvozi robe u vrijednosti 40 milijuna eura, što predstavlja polovicu proizvodnje.

(Business.hr/Hina)

Ako se sad ne odlijepi od 130 kn i ne pređe u dva dana 150 neće nikad..

[color=blue][b]Razmišljamo o prošlosti, muči nas budućnost, a sadašnjost nam izmiče .[/b]..[/color]

Premješteno iz teme: [color=blue]ELKA (EIG d.d.)[/color]

Da, baš!
S ovakvom vijesti mogla bi i do 200, i to preko vikenda. A u ponediljak već možda i do 250-300.

Premješteno iz teme: [color=blue]ELKA (EIG d.d.)[/color]

citat sa internet stranice elke d.o.o.

2004. Potkraj svibnja EPM Usluge d.o.o., društvo u većinskom vlasništvu sadašnjeg menadžmenta Elka kabela i poslovnih partnera, postale su jedinim vlasnikom Elka kabela d.o.o.

Dva i dva su četri, ali ne uvijek

New Report

Close