Dvoličnost Pakistana

Naslovnica Forum Komentari članaka Dvoličnost Pakistana

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Koji idiot.
Pa zar su baš svi ameri toliko glupi?
Pa zar on zaista ne shvaća da su Pakistan i njihovo ponašanje ali i Irak, Afghanistan, Iran, Nikaragva, itd samo posljedica politike SADa preko njihove CIA-e da se stvore vanjski neprijatelji da bi se tisuće milijardi dolara moglo slijevati u naoružanje, da bi mogli uvjerili naivne amere ali i ostatak svijeta u terorističku opasnost???

Dakle, kome još ovo nije jasno nek si pogleda dokumentarac “Zeitgeist” (lako se nađe na internetu kao torrent). Ko to ne može nek se javi meni.
Specijalno molim nekog u poslovni.hr da ovaj post prevedu i pošalju tupoglavcu – autoru ovog teksta. Možda (napokon) progleda…

@Rene15: Djelomično si u pravu, ali reći da je sve tako bijelo ili crno je nemoguće. Osim toga, autor nije pisao o uzrocima ponašanja nego samo o ponašanju. Tema je jako kompleksna i tvrditi da nakon jednog ili dva dokumentarca (koji nisu snimili nepristrani ljudi, btw) je sve jasno je pretenciozno (kako bi rekao Ćiro). Također, vrijeđanje ljudi koji imaju sigurno puno više znanja na ovom polju je omalovažavanje kojim sebi spuštaš ugled.

Ne slažem se s Vama kolega.
Iziritirao me i na komentar ponukao naslov teksta koji mi govori da dotični novinar jednog uglednog lista uopće ne razumije svjetsku politiku i odnose moćnika.
Spomenuti dokumentarac koji i Vama toplo preporučam pogledati ne govori o Pakistanu niti ga spominje. Tema je globalizacija i odnosi u vezi toga.
Pogledajte ga i – garantiram Vam – svijet ćete gledati sasvim drugim očima.
Pozdrav!

New Report

Close