Dva resora u reformskom naletu čekaju Vladinu odluku

Naslovnica Forum Komentari članaka Dva resora u reformskom naletu čekaju Vladinu odluku

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Kako je lijepo i hvale vrijedno vidjeti da su se na prijedlog i poticaj Geodetske komore, dva ministarstva pokrenula. „Reformski nalet“ Ministarstva graditeljstva i Ministarstva pravosuđa za svaku je pohvalu i budi optimizam!
Sada bi po uzoru na Geodetsku komoru, isto mogli učiniti i HGK, HUP i ostali poduzetnici kako bi se Ministarstvo pravosuđa, Ministarstvo gospodarstva i Ministarstvo poduzetništva aktivirali i revidirali zakonodavno nasilje u gospodarstvu koje im je ostavila prethodna vlada.
Tako bi napr. Trebali ukinuti Finu, ukinuti Zadužnicu, ne dozvoliti blokiranje poslovnih računa, urediti Ovršni zakon ect. Sve dok egzistira pravno nasilje, judikalizacija u gospodarstvu, nema ni riječi od G(ospodarstva) niti riječi od P(oduzetništva).
Nedavno sam pisao bivšem ministru pravosuđa Orsatu Miljaniću i dostavio mu empirijski materijal kako bi se suočio sa posljedicama svojih odluka. Znate što je odgovorio? Odgovorio je kako „ne može komentirati“!!!!!! Čemu onda sjedi u Saboru, ako niti sada kao opozicija nema „muda“ komentirati!!!! Velika je stvar priznati: pogriješio sam!!!

New Report

Close