Dva ključna cilja Vlade za Agokor

Naslovnica Forum Komentari članaka Dva ključna cilja Vlade za Agokor

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Zapanjujuće je kako ovaj libertarijanski Laissez-faire lako ide u(z) državni socijalizam. Kao, Vlada nema ništa s državom koju vodi, Sabor nema ništa sa donošenjem zakona, sudovi se ne mogu petljati u biznis. Gdje ste bili ovih dvadesetak godina dok se jedan entitet razrastao kao polje korova? Gdje su vam sve silne agencije za borbu protiv monopola, sve silne specijalne jedinice za borbu protiv organiziranog kriminala, sve silne revizije i porezne uprave? Pustiti jednog čovjeka da natuče 42 milijarde duga, i izjednači se sa 330 tisuća običnih (blokiranih) građana po dugu (ali ne posljedicama, jer on nije blokiran)…
I onda besramno pričati “HDZ (ne) ZNA”, “mi nemamo ništa s tim, događa se i gore”… Bljak.

Sad bi mogli planski hapsit da “skinu” krimen i pokušaju dobit izbore…. Naknadna pamet je uvijek dobro došla!

Mnogi hrvatski ljevičari sve više podsjećaju na golubove. Ima ih puno, ne služe ničemu, a prije nego odu sve zaseru.

ajde ne lupetajte s tim jeftinim levičarskim komentarima!
da vlada nije izradila lex agrokor sada bismo svjedočili desecima tisuća izgubljenih radnih mjesta, lančanom stečaju tisuća malih OPG-ova, stečajevima stotina manjih i srednjih dobavljača i ogromnim poslovnim problemima čak i velikih HR firmi!!

Ignore: KressoM, delux

Awax pričaš gluposti.koncern je ionako bankrotirao a placanje tuđe pljacke iz nasih đepova je nova pljacka stoljeća. Nitko nece odnjeti sa sobom ni jamnicu ni ledo .kupit ce ih zdrave firme a rijesit cemo se lopovske bagre koja nas truje desetljećima.

Tražim hitno posao sa radnim vremenom od 26 sekundi . Može i do sat vremena ali ne duže!!!Netreba plaća samo mirovinsko i socijalno.

Čitati s razumijevanjem. Ako znaš čitati. I misliti u barem dvodimenzionalnom svijetu, a ne “sad” i “tu”.


Awax pričaš gluposti.koncern je ionako bankrotirao a placanje tuđe pljacke iz nasih đepova je nova pljacka stoljeća. Nitko nece odnjeti sa sobom ni jamnicu ni ledo .kupit ce ih zdrave firme a rijesit cemo se lopovske bagre koja nas truje desetljećima.

ne baljezgaj, gdje si ti vidio izjavu da će netko iz naših džepova plaćati dugove agkokora!? to je teška laž i demagogija i nema nikakvu podlogu u lex agrokor!

Ignore: KressoM, delux

Agrokor i dugove će plaćati Rusi. Onako kako je ” gazda ” imao utjecaj na medije i politiku Hrvatske sada će imati pravi Gazda, Putin.
Tako je ove nedjelje na Bundeku u Zagrebu na svečaosti zatvaranja Floraarta nastupala Ana Rucner.
Gđa Rucner je između obrađenih hrvatskih napjeva i arija iz hrvatskih opera izvela i jedinu stranu kompoziciju ” na zahtjev Rusa iz Slavonije ” – Kalinka.
Usred Zagreba na zatvaranju Floraarta 🙂 Ana Rucner svira Kalinku, na električnom čelu ?!?
Kako je krenulo sjediti će šef Agrokora U Beogradu ili Novom Sadu, a naši političari će veselo tamo ići na ćevape i leskovačku mućkalicu. Hrvati će za to vrijeme živjeti u Irskoj.

Status Quo: Roll Over Lay Down

OVO NISAM REKLA JA NEGO PLENKOVIĆ :
Osvrnuvši se na današnji put izvanrednog povjerenika u Agrokoru Ante Ramljaka u Srbiju, Plenković je kazao da on ima ozbiljnu i veliku zadaću.

“Njegova zadaća je najprije temeljito snimiti stanje, prije svega financijskih izvješća i duga kompanije”, istaknuo je Plenković, podsjetivši da su zato i govorili da je ključno da reviziju obavi jedna od četiri najveće svjetske revizorske kuće, te da je zato i angažiran PricewaterpriceCoopers (PwC).

Kao drugu zadaću Ramljaka naveo je vođenje računa da se dođe do nove svježe likvidnosti u Agrokoru pod puno povoljnijim kamatama nego se kompanija ranije zaduživala, kako bi se osiguralo njezino normalno funkcioniranje.

Status Quo: Roll Over Lay Down

Jesu li konačno našli SPONU između AGROKORA I H D Z -a ……To mene zanima.

Kako je izvlačen novac iz AGROKORA ZA HDZ….Mene ništa drugo ne zanima.
Jeste vidjeli na televiziji kako se Plenković znojio , na pitanja kad je Božo razgovarao
s Agrokorovim zaposlenicima..
NO, pa, hoćete li naći nekoga – tko će progovoriti ?

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Od agrokora su svi dobivali samo da ne rade probleme, ne samo hdz.
Pa sve žene i djeca sdp-ovaca rade u koncernu.

New Report

Close