Država prodaje Mesićevu rezidenciju i još 11 nekretnina

Naslovnica Forum Komentari članaka Država prodaje Mesićevu rezidenciju i još 11 nekretnina

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Koji maloumni naslov! Pa nije Stevo krimos vlasnik rezidencije, a to što ju je koristio, djelom i zakonski upitno, nije razlog da se zlotvorovim prezimenom imenuje državna imovina!

Mnogi hrvatski ljevičari sve više podsjećaju na golubove. Ima ih puno, ne služe ničemu, a prije nego odu sve zaseru.

to je naša rezidencija, koju je Stevan Mesić nezasluženo koristio trošeći novac iz proračuna i radeći protiv Hrvatske ili za osobne interese, kao što je još od Australije radio, ma što Australije, od kada je predžepavao mrtve ustaše

A sto Maric ne proda Namu, u Ilici je tamo davno bio hotel, a mogao bi biti i opet… te dvije lokacije Ilica i Kvatric nose stotine milijuna, a trguju s “robicom” i hrane malo zaposlenih… daleko manje nego npr. sisacka rafinerija ili kutinska petrokemija. Tko to sve i zasto drzi i financira?

Bila bi lijepa gesta da hrvatska država Mesiću pokloni tu vilu u Zagrebu. Mesić je oličenje čovječnosti i poštenja. Moralna vertikala kakve nema. Htio je ukrasti cementaru Našice, a kada je nije uspio maznuti za odmazdu je rušio Tuđmana u ratu. Vila bi bila utješna nagrada, a država ima toliko nekretnina. U plejadi Drpislava ima zapaženo mjesto. Ljudi će ga se rado sjećati kao da se sjećaju mekog sadržaja koji uspire vodokotlić. Iz tog razloga razmišljam o pokretanju proizvodnje desodoransa za wc skoljku pod brendom WCSM Građanin Predsjednik

…….pa, još nisu prodali tu rezidenciju……??? Onako, kako je predstavljeno ispada velika navala i potražnja u Zagrebu , a kad treba nabrojiti …onda .tišina.

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

New Report

Close